|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Kundsupportmedarbetare till Ke...

Kentor
  • Kentor Banner
  • Kentor Banner
  • Kentor Banner

Kundsupportmedarbetare till Kentor/ Sopra Steria

Vem är du?

Vi söker nu en glad, pigg kundsupportmedarbetare med huvudet på skaft.
Du som söker har bra driv, tycker om kundkontakt och gillar att arbeta i ett team.
Genom ditt engagemang ser du till att saker händer och du blir på så vis en viktig del i vår leverans.
Tjänsten är på heltid och arbetstiden är kl 8-17. Du kommer att sitta på vårt kontor på Vasagatan 38 i centrala Stockholm.

Kompetenser

• Hög servicekänsla och gillar att ta dig an och lösa problem tillsammans med andra i teamet
• Har god kommunikativ förmåga på svenska i tal och skrift
• Tidigare erfarenhet från kundservice är meriterande men inte ett krav

Vilka är vi?

Kentor ägs av Sopra Steria som är börsnoterat i Frankrike och en av de ledande aktörerna inom digital transformation i Europa. Koncernen har cirka 40.000 medarbetare i 20 länder och omsatte 3,7 miljarder Euro under 2016. Kentor som nu slås samman med Sopra Steria Sverige är ett framgångsrikt konsultföretag med många mycket nöjda kunder och entusiastiska medarbetare. Vi har en kultur som inspirerar till kreativitet, där det är högt i tak och vi har kul på jobbet. Det går bra för oss och har så gjort sedan starten 1983, nu är vi 375 konsulter och finns i både Stockholm, Göteborg och S:t Petersburg. Du kommer att tillhöra affärsenheten Business Solution. Vi arbetar aktivt med kunskapsdelning och ett ständigt pågående lärande.

Känner du igen dig i beskrivningen och intresserad av mycket omväxlande och inspirerande jobb hos ett driftigt och framgångsrikt företag?

Ansökan

Ansök redan idag genom att ladda upp ditt CV via annonsen på vår hemsida. Har du frågor om tjänsten eller Kentor, tveka inte att höra av dig direkt till teamchef Mikael Zöögling, mikael.zoogling@kentor.se

Overview

Placering

STHM

Bransch

IT

Anställningsform

- Heltid

Kentor och Sopra Steria Sverige hjälper företag och organisationer att genomföra digitalisering och anpassningar för att öka sin konkurrenskraft och effektivisera sin verksamhet. Vår digitala och tekniska expertis, tillsammans med djup förståelse för olika verksamheter gör oss oslagbara när det gäller att driva digitalt förändringsarbete. Moving people - Moving technology. Vill du bli en av oss?