|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Kundservicemedarbetare sökes t...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst och försäljning.StudentConsulting - Meet Your Future.

Ansök här

Overview

Placering

Göteborg, Västra Götalands län

Bransch

Kundsupport/Service

Anställningsform

Heltid

Kundservicemedarbetare sökes till Ticketmaster

Kundsupport/Service

Information om uppdraget

Vill du ge service i världsklass till arenor och arrangörer inom evenemangsbranschen? Är du lösningsorienterad och värderar kvalitet högt? Kan du dessutom börja omgående? Då har vi tjänsten för dig!
Med 10,5 miljoner förmedlade biljetter/år, 25.000 evenemang och 1.100 000 unika besökare är Ticketmaster, f.d. Ticnet, Sveriges och Nordens största marknadsplats för evenemang inom sport, kultur, musik & nöje. De har ca 450 kunder från arenor, sport & evenemangsarrangörer, festivaler, mässor och mycket mer! Ticketmaster är idag ca 60 anställda med kontor i Stockholm, Tranås, Göteborg & Malmö. Sedan 2004 är Ticketmaster Sverige ett helägt dotterbolag till Ticketmaster som är ett av sex verksamhetsområden inom Live Nation Entertainment, världens största underhållningsföretag. Ticketmaster finns idag på över 20 marknader världen över och är världens femte största e-handelssajt.

Ticketmaster Sverige söker nu en medarbetare på visstid inom eventadministration till deras team i Göteborg. Som eventadministratör kommer du vara arrangörens förlängda arm i att lägga in och säkerställa arena- och evenemangsinformation vid biljettförsäljning via ticketmaster.se. Fokus ligger på att alltid ge högsta service gentemot kund, genom professionellt, engagerat och kunnigt bemötande. Du kommer att ge information och support utifrån kundernas olika frågeställningar och behov. Det kan röra sig om allt från mindre till större evenemang, varför det är viktigt att snabbt kunna sätta sig in i kundens behov och ha förståelse för dess målgrupp.

Du kommer vara placerad på kontoret i Göteborg och supportera arenor och arrangörer runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, och pågår omgående till slutet av oktober. Arbetstiderna är vardagar 8.00 -17.00 samt beredskap vissa helger och kvällar. Uppdraget är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos Ticketmaster.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker ska ha:
- Mycket god kunskap i svenska och engelska såväl i tal som skrift
- Mycket god datorvana och god kunskap i Office paketet
- Erfarenhet av service och/eller kundkontakt via telefon

Kunskaper av bokningssystem inom evenemangsbranschen är meriterande.

Som person brinner du för service, har lätt för att samarbeta samt kommunicera både via telefon och mail. Samtidig är du trygg i dig själv och har förmågan att strukturera samt styra ditt eget arbete. Du kan hantera högt tempo och många processer och kundärenden samtidigt.

Passar detta in på dig? Missa då inte chansen att söka denna tjänst redan idag!


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!

Ansök här