|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Kundansvarig lagspelare med vi...

 
 
 

2Complete - Rekrytering & bemanning

Kundansvarig lagspelare med vinnarinstinkt till 2Complete Group AB

2Complete Group AB

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Kundansvarig kommer du arbeta med uppsökande försäljning av bemanning & rekryteringstjänster inom vårt affärsområde Lager & Logistik. Du kommer boka och genomföra kvalitativa säljmöten samt skriva offerter och avtal. Du kommer arbeta med befintliga kunder och med nykundsbearbetning för att bygga upp din egen kundstock, som du sedan förvaltar. Självklart kommer vi att göra allt för dig för att du ska lyckas och ha roligt hos oss.

Som en i vårt säljteam erbjuds du en rolig, stimulerande och ansvarsfull tjänst i ett företag som har nära till skratt, högt i tak och där beslutsvägarna är korta och snabba. Att skapa förtroende och goda relationer till dina kunder är en mycket betydelsefull del av jobbet. Du arbetar mot tydliga mål och i ett nära samarbete med våra rekryterare och övriga kundansvariga säljare.

Din profil
Kompetenskrav:

För att lyckas i rollen som Kundansvarig ser vi att du har minst två års erfarenhet av tjänsteförsäljning, gärna inom bemannings- och rekryteringsbranschen men inget krav. Vi söker dig som har ett starkt driv att alltid vilja prestera på topp och ge våra kunder det bästa bemötandet. Din inställning och ditt engagemang kommer vara nyckeln till hur du kommer att lyckas i din roll.

Personliga egenskaper: Som person är du en lagspelare, affärsmässig, lyhörd, kommunikativ och relationsskapande. Du arbetar proaktivt och har ett strukturerat arbetssätt med god prioriteringsförmåga. Du är initiativtagande och brinner för försäljning, nöjda kunder och ha roligt på jobbet.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Margareta Meek, Rekryteringschef på telefon 070-942 59 95 alt. margareta@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

apply
apply

Översikt

Placering:

Stockholm

Anställningsform:

Heltid
Tillsvidareanställning