|

Ta emot liknande jobb via mejl för

K3 Söker Logistikassistent til...

Försvarsmakten Banner

K3 Söker Logistikassistent till 31.BataljonVill du jobba med problemlösning, gillar du utmaningar och har du en god servicekänsla? Då har vi jobbet för dig!

31. Bataljon är en lätt skyttebataljon med luftburen förmåga. Bataljonens soldater är jägaruttagna med mycket hög fysisk och psykisk uthållighet. Bataljonens huvuduppgift är strid till fots på djupet av fiendens gruppering. Det innebär huvudsakligen eldöverfall och överfall mot viktiga fiendeförband. Bataljonsstaben söker nu en duktig medarbetare till logistiksektionen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som logisitkassistent på bataljonstaben stödjer du logistikchefen och de övriga medarbetarna på sektionen med framtagande av underlag, upprättande av olika beställningar, IT-beställningar, administration och registervård i stödsystem etc. Arbetet som logistikassistent innebär även praktiskt arbete med vid bataljonen förekommande materiel som nyttjas vid bataljonstaben, hantering av materiel och förnödenheter. Arbetet innebär även samverkan med andra kontaktytor så som FMLOG, FMV/FSV. Det är meriterande om du har erfarenhet av logistikarbete. Du som söker är gärna utåtriktade och kan självständigt ta dig an uppkomna uppgifter.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Krav:

Godkänd GMU/VPL/GU

Svensk medborgare

Körkort


Meriterande:

God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift

Goda kunskaper i Microsoft Office

Erfarenhet av Försvarsmaktens stödsystem:

- SAP/PRIO

- VIDAR

- EMILIA


Anställningen:
Tjänsten inleds med en provanställning om 6 månader som därefter övergår i en tidsbegränsad GSSK- anställning i högst 12 år.
Individuell lönesättning.

Ansökan:
Inkom med din ansökan senast 2017-10-25.
Bifoga CV och personligt brev och motivera gärna varför du sökt tjänsten.

Kontakt:
Emma Svensson, S1.
K3-31Bat-S1@mil.se 0505-45  10 00

Facklig representant:
Officersförbundet, Mats Jansson, 0505-45 10 00
SEKO, Kenny Hägg, 0505-45 10 00
OFR/S, Britt-Marie Johansson, 0505-45 10 00

 Välkommen att söka!


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Social Media
  • facebook
  • Twitter
Ansök här