|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Junior Segment & Listmanager t...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

Junior Segment & Listmanager till Bonnier News!


Ser du det som en fantastisk möjlighet att få arbeta i en föränderlig miljö hos en stor mediekoncern i framkant? Har du ett stort intresse för dataanvändning, strukturerat digitalt arbete och datadriven utveckling samt vet hur man kan skapa affärsmöjligheter och kundengagemang med data? Bonnier News söker nu en Junior Segment & Listmanager till sitt kontor i fina lokaler på Gjörwellsgatan i Centrala Stockholm. Sök tjänsten redan idag då vi går igenom vårt urval löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker för Bonnier News räkning en Junior Segment & Listmanager till sitt fina kontor i Marieberg. Bonnier News är Sveriges nya och största mediehus för B2B och ligger i framkant vad gäller digitala prenumerationer. De behöver nu förstärka sitt datadrivna team på marknad med ytterligare stöd för en utökad affär och det pågående utvecklingsarbetet.

Här kommer några ord från personen du kommer arbeta tätt med kring vad det roligaste med rollen är: Att det investeras vidare i utveckling och att få vara med och stötta både leveranser och utvecklingsarbete i ett tight samarbete skapar en rolig miljö att jobba i med stora möjligheter att bygga en datadriven karriär inom Bonnier News.

Bonnier News söker en digitalt van person med intresse för marknadsföring via e-post/contact management, marketing automation och kanske CRM eller databaser. Din närmaste kollega kommer att arbeta tätt tillsammans med dig med samma mål för utvecklingsarbetet och för att säkra kvalitativa leveranser där du förväntas få lära dig arbetet från grunden och få ta i både högt och lågt runt det förändringsarbete som pågår. Du kommer stötta din kollega som har en projektledande roll i det vardagliga utvecklingsarbetet. Det marknadsteam du kommer tillhöra arbetar mot många branscher med både Bonnier Business Medias varumärken och i samarbete med bland annat Dagens Industri, Growth-bolagen, DN och Expressen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bonnier News önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Bonnier News. Bonnier News intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du kommer få stötta Marketing Automation-användning i Eloqua samt Bonniers segmenteringar för utskick. Vidare kommer du få stötta deras digitaliseringsresa och utveckling av kundbearbetning. Du kommer få arbeta med "in take"-strukturer, leadsgenerering, utveckla processerna runt dataanvändning, stötta framtida CRM-transformationer samt stötta strategiska projekt m.m. Du kommer bli erbjuden en varierad roll och få vara en del i en transformationsfas där flera sammanslagningar av varumärken kommer ske och du kommer få vara mycket delaktig i hur Bonnier News kan bli mer datadrivna i sitt arbete. Din kollega som du kommer arbeta tätt med kommer agera mentor och finnas där för support.

Du kommer till exempel att:

 • Stötta ditt team med dataanvändningen och i den digitalisering samt processtransformation de går igenom

 • Stötta leveransen och arbeta med leadsgenerering

 • Arbeta med contact management, segmentstrukturer och GDPR/Dataautomatiserade processer

Tjänsten passar dig som vill arbeta på en arbetsplats där det händer väldigt mycket och du får arbeta med att hjälpa organisationen att bli framgångsrik. Du kommer att kunna utveckla dina kunskaper och får arbeta med mycket frihet under ansvar.

Vi söker dig som

 • Har en relevant utbildning, vi ser att detta kan vara en utbildning mot till exempel marknad eller IT

 • Har mycket goda kunskaper i Excel eller marketing automation system som Eloqua

 • Har erfarenhet från digital epostbearbetning, antingen från din utbildning, från arbetslivet eller dokumenterat privat

 • Är digitalt van och snabblärd när det kommer till att bli tilldelad nya uppgifter

 • Har viss erfarenhet från att arbeta med databaser, CRM eller marketing automation system

 • Har goda kunskaper i såväl svenska som engelska

Det är meriterande om du:

 • Har arbetat med Marketing Automation-plattformar, vi ser gärna att detta kan vara Oracle Eloqua eller Adobe Campaign

 • Har erfarenhet av Salesforce.com eller annat CRM-system/CRM rapportering eller analysarbete

Som person är du självgående och trivs när du driver på ditt egna arbete och får saker gjorda. Du trivs i samarbetet med andra och är en prestigelös person som gillar problemlösning. Vidare har du lätt att kommunicera och ta kontakt med övriga kollegor när det behövs. Du har en analytisk förmåga och kan greppa helheten och driva förbättringar av arbetssätt. Vi ser att du har ett stort intresse för det digitala och ser långsiktigt på en karriär inom Bonnier News-koncernen runt dataanvändning. Du trivs i en stöttande roll där du samtidigt får arbeta med nya projektförändringar över tid. Learn by doing går smidigt och du plockar snabbt upp arbete och lär dig dem nya produkterna över tid. Du förväntas ta rollen som en trusted advisor runt det pågående datadrivna arbetet i din roll över tid.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse

 • Omfattning: Långsiktigt heltidsuppdrag, konsultuppdrag sex månader som sedan leder till förlängning eller överrekrytering förutsatt att samarbetet fungerar bra

 • Arbetstider: Heltid, kontorstider 8-17 med möjlighet till flex

 • Placering: Gjörwellsgatan 30, Marieberg

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

 • Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Information om företaget

Bonnier News är Sveriges nya och största mediehus för B2B. Våra 30 varumärken är allt från Dagens Industri, Dagens Medicin och Resumé till Risk & Försäkring och Bonnier Academy. Bonnier News är närmare 400 anställda med omsättning över en miljard och vi är en del av Bonnier News med fräscha lokaler i Marieberg.

 • Stockholm
 • Heltid
 • IT
 • 14993412