|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Rekryteringsassistent till Vat...

 
 
 
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans.
En bättre värld helt enkelt!
Ansök här

Översikt

Placering

Hallands län

Bransch

HR/Personal

Anställningsform

Heltid, Visstidsanställning

Hemsida

magna.se

Rekryteringsassistent till Vattenfall Ringhals

Vattenfall

Arbetsbeskrivning
Rekryteringsteamet i Sverige består av 26 personer med fokus på rekrytering, rekryteringssupport, Resource Management (konsulter), studentrelationer och Employer Branding. Rekryteringssupportteamet består av 5 till 7 personer på 4 platser.Teamet har fokus på Sverige, men för vissa delar av vårt arbete har vi ett nära samarbete med andra delar av VF i Tyskland och Nederländerna.

Du kommer att arbeta som administrativt stöd till rekryterare i rekryteringsprocessen. Du kommer att boka intervjuer och möten, boka upp kandidater till Assessment Center, vara allmänt stöd i forskarrekryteringsaktiviteter; återkoppla till kandidater efter intervju, stöd för att bedriva före anställning screening process; övervaka den allmänna inkorgen för e-post gällande rekrytering, administrera och publicera jobb på interna och externa webbplatser m.m. I det här fallet, söker vi specifikt för någon att ta ansvar i sommarjobb processen 2017.

Arbetets omfattning: Heltid

Start: 2017-02-01 Detta uppdrag kommer att pågå t.o.m. 2017-06-30.

Detta är en del av Magnas uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du kommer att vara anställd av Magna och arbeta hos Vattenfall.

Kundföretaget
Vattenfall ägs till 100 procent av svenska staten och är en av Europas största elproducenter. Vattenfalls huvudprodukter är el, värme och gas. När det gäller el och värme är Vattenfall verksamt inom alla länkar i värdekedjan: produktion, distribution och försäljning. När det gäller gas består Vattenfalls verksamhet av försäljning. Dessutom bedriver vi energihandel.

Din profil
Kompetenskrav: En HR-utbildning med kandidat- eller magisterexamen är att föredra, men är inte per definition nödvändigt om du har andra erfarenheter inom andra sektorer där människor och kommunikation har utvecklats. Erfarenhet av en rekryteringsdmin stödfunktion med dokumenterad framgång och färdigheter på hantering av intressenter (kandidater, chefer, vårt team) med mycket god kommunikationsförmåga samt projektledning är att önskat. Dock är inte den viktigaste kompetensen. Du kan vara nyexaminerad till en erfaren person. Personlighet och enheten är det viktigaste.

Personliga egenskaper: Du är intresserad av att ta nästa steg i utvecklingen både personligen och som en del av ett team. Vi tror på en god anda, en positiv inställning till arbetslivet och en hälsosam ambitionsnivå där du ta med dina kollegor och resten av företaget där så är möjligt.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Louisa Björklund på louisa.bjorklund@magna.se.

Vårt företag
Vi är en samarbetspartner som hjälper företag att utveckla, utmana och förbättra organisationer inom bemanningslösningar och rekryteringsuppdrag. Vi hjälper våra kunder med allt ifrån juniora tjänster till chefs- och specialistroller. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Handel & Logistik, Industri.

Vi önskar en blandad arbetsstyrka och välkomnar mångfald och sökande oberoende av t ex funktionshinder, kön, etnicitet, ålder och sexuell läggning.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!