|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Junior pedagog

 
 
 

Junior pedagog

Är du en kreativ, driven, utåtriktad pedagog som är lika bekväm i det personliga mötet som i den digitala världen och som drivs av att skapa och genomföra utbildningar med högkvalitativt innehåll - från koncept till utbildning.

För kunds räkning söker vi nu en Junior pedagog. Du kommer att jobba med olika målgrupper genom olika kanaler och det fysiska mötet är den viktigaste kanalen men du behöver vara lika intresserad och kunnig inom de digitala kanaler och möjligheter som finns för att öka kunskap idag. Du ansvarar för att ta fram och genomföra utbildningar med relevant och intressant innehåll utifrån kundbehov och kundupplevelse. Tack vare ditt naturliga intresse för människor och kunskapsförflyttning så har du också fingertoppskänsla om det senaste inom kundens bransch och hur du på bästa sätt kommunicerar mot våra kundmålgrupper utifrån verksamhetens budskap, tonalitet och varumärke.

Du är social, nyfiken och intresserad av att hjälpa människor till bättre beteenden och kunskap genom utbildning och lärande. Du är miljömedveten och bryr dig om vår planet.

Tjänsten ingår i vår personaluthyrningsverksamhet och innebär en anställning hos oss på Randstad. Uppdraget beräknas starta så snart som möjligt efter överenskommelse och fortlöpa minst sex månader med goda chanser till förlängning och eventuellt anställning hos kunden.

Uppdragsgivare: Randstad Sverige AB

Ort: Gävle

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2017-01-22. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Frida Linngård; frida.linngard@randstad.se, eller Anna Sjöberg; anna.sjoberg@randstad.se

Kvalifikationer
Vi söker dig som är högskoleutbildad inom pedagogik och/eller med relevant utbildning/erfarenhet.

Du ska vara kunnig och uppdaterad i de senaste utbildningskanalerna och har ett starkt intresse och fallenhet för att skapa innehåll på ett pedagogiskt och träffsäkert sätt.

Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet vid tillsättningen av detta uppdrag. Som person är du social, engagerad och har en positiv attityd till din omgivning. Du är bekväm med att vara företagets representant och tycker om att möta människor i olika sammanhang.

Du har ett starkt eget driv och har förmåga att planera och styra ditt eget arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.