|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Junior Microsoftkonsult till N...

Centric Logotype 
Centric topline
  
left menu top
Ansök här
 
alla lediga jobb
 
las mer om centric
 
http://www.centric.eu
divider
STOCKHOLM
Landsvägen 57
172 65 Sundbyberg
Telefon: 010-2190500
GÖTEBORG
Lindholmspiren 9
417 56 Göteborg
Telefon: 010-2190500
MALMÖ
Nordenskiöldsgatan 8
211 19 Malmö
Telefon: 010-2190500
LINKÖPING
Storgatan 46
582 23 Linköping
Telefon: 010-2190500
left menu bottom

Junior Microsoftkonsult till Nordens största systemintegratör

Location: Göteborg, VTG 40222

Vill du arbeta i en konsulterande och kundnära roll i varierande IT-projekt? Missa då inte chansen att kliva in på en av Nordens största och bästa systemintegratörer i rollen som konsult inom Microsoft!

Det går extremt bra för Centrics kund och de behöver anställa fler stjärnor! De har därför anlitat oss för hjälp med denna direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt hos kunden. Här får du en betydande roll där du dagligen har uppdraget att göra företagets vision till verklighet genom att leverera företagets tjänster ute hos deras kund. Organisationskulturen är enkel och gemenskapen är viktig - fokus ligger på att hjälpa varandra till framgång och alltid jobba i team runt kunden.

Här finns nationella fokusområden där lösningar och teknik diskuteras - tydliga rollbeskrivningar - vilket ska ses som en karriärmöjlighet.

Arbetsuppgifter
Som konsult arbetar man som expert inom sitt område och nu behövs fler stjärnor som kan delta leveransen mot kund. De arbetar med spännande kunder som ger energi och ofta ligger i teknikens absoluta framkant.

Du som Junior generalist kommer att vara ute hos kund och till stor del arbeta med support och felsökning. Du kommer att ta rygg på erfarna kollegor och vara delaktig i flera delar av leveransen mot kund. Du som har rätt driv och inställning har alla möjligheter att göra karriär inom bolaget.

Exempelvis kommer du att nu och på sikt kunna:
  • Vara delaktig i design och uppsättningar av nya plattformar och system
  • Jobba med nya kunder samt utveckla befintliga med det hjälp av företagets eget tjänsteutbud
  • Aktivt medverka i säljprocessen med presale och säljstöd
  • Inneha rollen Trusted Advisor/kundansvarig konsult för en eller flera kunder


Din profil
För att passa i rollen som junior generalist/konsult hos vår kund har du cirka 2-3 års erfarenhet av arbete på 2nd line support. Du är duktig på support och felsökning och kan Active Directory, klientteknik, Office 365, Exchange osv. Du vill gärna ta steget vidare i rollen som konsult och din styrka här är att ge bästa möjliga service till kund. Samtidigt är du ivrig på att ta dig an arbetsuppgifter högt och lågt, vill ständigt lära och utvecklas genom att ta rygg på andra. Vi ser det som en klar fördel om du är sugen på att göra karriär.

Vi söker dig som är en lagspelare och förstår vikten av ett fungerande team och att alla kompetenser bidrar på sitt sätt.

Som person ser vi att du har ett stort eget driv, tycker om att ta ansvar och bra på att skapa förtroende. Du gillar kundkontakten och att diskutera lösningar med kund.

Vi kan erbjuda dig
Föreställ dig ett växande IT-konsultbolag i moderna lokaler med närhet till centrum, goda utvecklingsmöjligheter och stora kontaktytor. Ett bolag som har utnämnts till en av de bästa IT-leverantörerna när det gäller kundnöjdhet och kundvärde, som har hyllats med priser som ”Microsoft Partner of the Year”, ”HP Services of the Year” och ”Service Provider of the Year”.

Bolaget som kan bli din nästa arbetsgivare är en av Nordens mest heltäckande systemintegratörer. Med ett 50-tal anställda i Göteborg och med ett tydligt fokus: ”Att med flexibilitet och värdeadderande tjänster hjälpa sina kunder inom områdena IT-outsourcing, affärssystem, processautomatisering, contact center, IT-infrastruktur, integrationslösningar och datacenter". Du har nu chansen att bli en del av denna vision och detta härliga gäng som alltid har kunden i fokus. För att stärka samhörigheten har man kul tillsammans; det ordnas med jämna mellanrum kickoffer och konferenser både lokalt och nationellt. Roliga aktiviteter hålls med jämna mellanrum, både under och efter arbetstid, så som t.ex. paddeltennis, gokart, tv-spelsturneringar etc.Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Linda Gylling på tfn: 0734-159351 eller linda.gylling@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric är ett IT-företag med över 300 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister, förmedling av specialister, rekrytering och outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in, anställa eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, it-konsult, support, supporttekniker, support-tekniker, second line, 2nd line, IT-konsult, it konsult, konsult, consultant, data, IT-technician, Microsoft, Göteborg.

 
 
  
Banner Bottom
  
Ansök här tipsa en van Alla lediga jobb