|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Junior kvalitetsingenjör sökes...

Talangjägarna Karriär

Junior kvalitetsingenjör sökes till högteknologiskt företag i Järfälla

Junior Kvalitetsingenjör sökes till internationellt högteknologiskt bolag i Järfälla 

Talangjägarna söker för kunds räkning efter en Junior Kvalitetsingenjör till ett av Sveriges mest högteknologiska företag. Ta chansen att vara med och påverka några av Sveriges häftigaste industriprojekt.  

Din profil:

Vi söker dig som är nyutexaminerad högskoleingenjör eller civilingenjör, vi tror att du har läst maskinteknik med inriktning mot logistik och produktion men det viktigaste är att du har ett intresse för kvalitet.

Som person är du utåtriktad och kommunikativ och har således inga problem att kommunicera med kollegor på ett prestigelöst sätt och hjälpa dem vid behov. Du bör även ha en god förmåga att driva ditt egna arbete på ett självständigt sätt och kunna ta egna initiativ när så krävs samt inte vara rädd för att våga fråga.

Som person är du en lagspelare som är bekväm med arbete med andra människor samt praktisk. Då vår kund verkar i en internationell organisation är det även viktigt att du hanterar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. 

Vi ser att du har följande intressen och kunskaper:

 

  • Grundläggande kunskaper gällande mekanik- och elektronikkonstruktion.
  • Ett stort intresse för kvalitetsarbete kring både processer och produkter.

 

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta med kvalitetsarbetet inom produktionsavdelningen. Det är din uppgift att granska och hantera avvikelser på inkommande material samt föra utförlig dokumentation och statistik. På sikt kommer du arbeta med såväl processer som slutprodukt för att bedöma kvalitet och komma fram med förbättringsmöjligheter. Arbetet kan innebära alltifrån att kontrollera inkommit gods för att se att det håller måttet, granska ner på detaljnivå samt sammanställa informationen på ett överskådligt sätt.

Du ingår i ett team som präglas av prestigelöshet och hjälpsamhet och du kommer ständigt att ställas inför tekniska utmaningar. Du kommer dessutom att få samarbeta och ha kontakt med flera olika avdelningar såsom utveckling.

 

Vad erbjuder vi Dig?

Detta är en unik möjlighet för dig med ett tekniskt intresse att få arbeta med de mest teknologiskt avancerade industriprojekten i Sverige. För att ge dig bästa möjliga förutsättningar kommer du få löpande utbildningar och få göra platsbesök runt om i Sverige. Du kommer tillsammans med andra i samma sits få möjlighet att bygga ett nätverk som kan vara till nytta under hela ditt professionella liv. Företaget har en bra blandning av likasinnade kollegor, både andra juniorer och skickliga seniora personer som gärna delar med sig av sin djupa kunskap. 

Det vi erbjuder är utmaningar. Det vi vet att du kommer få vara med om är personlig och professionell utveckling. Det vi är övertygande om är att du kommer få många ovärderliga erfarenheter längs med vägen. 

Och med det sagt – nog kan vi kalla det för en möjlighet 

Du ansöker genom att skicka in din ansökan till oss på Talangjägarna via annonsen.  

I din ansökan behöver vi att du bifogar ditt CV och personligt brev.  

Arbetet innebär försvarssekretess och svenskt medborgarskap är därför ett krav.

 

Start: Augusti/September. Vi går löpande igenom ansökningarna så skicka in din ansökan snarast möjligt.  

Lön: Enligt ök  

 

Om vi inte kontaktat dig inom två veckor från det att du skickade in din ansökan har vi valt att gå vidare med andra kandidater för denna tjänst.  

 

Vid frågar angående tjänsten kontakta Daniel Nordin på daniel.nordin@talangjagarna.se

 

Ansök här
Om Talangjägarna
Talangjägarna är det lilla personliga bemannings- och rekryteringsföretaget som är snabbare, kunnigare och mer lyhörda. Vi är företaget som ger personal och företag en ljusare framtid. Vi är specialister inom IT och ekonomi och växer kraftigt, 2014 blev vi Gasellvinnare i Stockholms län. Vi arbetar med att hitta de mest talangfulla medarbetarna till både de största börsbolagen och mindre företag. När du samarbetar med Talangjägarna får du därför en partner som tillhör de mest kompetenta i branschen eftersom kunskapen sitter i våra personnummer som grundat företaget och inte i något organisationsnummer. För mer information, besök
Talangjägarna AB | Jungfrugatan 35, 114 44 Stockholm | info@talangjagarna.se