|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Junior IT-tekniker till stor I...

Centric Logotype 
Centric topline
  
left menu top
Ansök här
 
alla lediga jobb
 
las mer om centric
 
http://www.centric.eu
divider
STOCKHOLM
Landsvägen 57
172 65 Sundbyberg
Telefon: 010-2190500
GÖTEBORG
Lindholmspiren 9
417 56 Göteborg
Telefon: 010-2190500
MALMÖ
Nordenskiöldsgatan 8
211 19 Malmö
Telefon: 010-2190500
LINKÖPING
Storgatan 46
582 23 Linköping
Telefon: 010-2190500
left menu bottom

Junior IT-tekniker till stor IT-avdelning

Location: Sundbyberg, STHM 17231

För kunds räkning söker Centric nu flera medarbetare som är IT-intresserade och har studerat IT tidigare och som vill få chansen att få in en fot i IT-branschen för ett längre uppdrag på en stor IT-avdelning.

Du ska vara driven och IT bör vara ditt största intresse. Kunden ser att du vill vara hos dem en längre tid för att sedan kunna ta steget vidare till 2nd line eller 3rd line.

Arbetsuppgifter
 • Svara på och lösa ärenden från myndighetens personal
 • Registrera och administrera alla ärenden i ett ärendehanteringssystem
 • Vidarekoppla till 2:a och 3:e linjen via trepartssamtal eller via ticket
 • Tillhandahålla servicestöd mot användare avseende hård- och mjukvara.
 • Administrera IT-miljöer (t.ex. användarkonton, behörigheter och utskriftsköer)
 • Instruera användare i hur de ska arbeta med olika program
 • Ge telefonrådgivning


Din profil
 • Du har fått IT-gymnasium eller likvärdig utbildning
 • Du talar och skriver klanderfri svenska
 • Du har goda kunskaper i nyttjande av datorer och telefon
 • Du är positiv och har en bra telefonkultur med god initiativförmåga
 • Du är ansvarsfull, flexibel och prestigelös
 • Du är social och utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter
 • Du är tydlig och kan kommunicera ut ditt budskap på ett lättförståeligt sätt i svenska i både tal och skrift


Vi kan erbjuda dig
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Börja med att registrera din ansökan till oss för att ta första steget mot ett roligare och mer utvecklande jobb. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag. Vi ser därför fram emot din ansökan redan idag.Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Sanna Dorielle på tfn: 0733-571793 eller sanna.dorielle@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric är ett IT-företag med över 300 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister, förmedling av specialister, rekrytering och outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in, anställa eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, support, supporttekniker, helpdesk, help desk, 1st line, first line, service desk, service desk, konsult, Consultant, data, IT technician, Stockholm.

 
 
  
Banner Bottom
  
Ansök här tipsa en van Alla lediga jobb