|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Junior Controller till V-TAB A...

 
 
 

Rekrytering och
konsulter inom ekonomi.
På ett nytt sätt.

Vi på Mpya Finance jobbar med framtidens rekryterings- och konsultlösningar inom ekonomiområdet.
Vår filosofi är att ta hand om oss själva lika bra som vi tar hand om våra kunder och kandidater - och det skall märkas. Vi är övertygade om att den avgörande skillnaden stavas delaktighet och äkta engagemang. Välkommen.

Junior Controller till V-TAB AB

Mpya Finance AB

Junior Controller till V-TAB AB  

Är du en energisk och driven ekonom i början av din karriär? Brinner för analys och uppföljning samt att stötta organisationen med ekonomiska rapporter? Då är rollen som Junior Controller rätt för dig.

Mpya Finance söker en Junior Controller till V-TAB AB. Du kommer bli anställd konsult hos Mpya Finance, ditt första uppdrag blir på V-TAB AB, 6-9 mån med möjlighet till förlängning.

I rollen som Junior Controller kommer du arbeta nära verksamhetens 6 anläggningar och ingå i Controllerteamet som består av 3 personer.

Huvudsakliga Arbetsuppgifter:

• Bokslut

• Avstämningar

• Analys, uppföljningar

• Lagerredovisning

• Budgetering

• Ad-hoc uppgifter

Din profil:

Vi tror att du är i början av din karriär och vill utvecklas inom controlling. Har arbetat några år med ekonomi och innehar relevant utbildning. Vidare är du utåtriktad, kommunikativ och trivs att samarbeta med andra människor. Du har förmågan att på ett ödmjukt sätt hantera frågor och uppgifter på alla nivåer. Som person är du strukturerad, självgående och noggrann. Du drivs av att fördjupa dig i uppgiften och är en god problemlösare, en ”riktig doer”. Vi ser det som en självklarhet att du har goda kunskaper i Excel.

Hur gör jag nu?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast 7 oktober 2017. I den här rekryteringen samarbetar V-TAB AB med MPYA Finance. Vid eventuella frågor, kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Anna Ström på telefon 0706- 47 48 11 eller via anna.strom@mpya.se alternativt Linda Målberg på telefon 0733-80 77 88 eller linda.malberg@mpya.se

Mpya Konsult

Mpya Finance är modernt och nytänkande rekryterings - och konsultföretag inom ekonomi. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta, utvecklas och umgås. Vi tror att en vänlig och tillitsfull kultur får detta att hända. Vi tar hand om varandra, vi ser varandra och vi jobbar för laget. En för alla – alla för en.

Lägg till ord som passion och nytänkande, så har vi en grund som ger individer, kollegor och kunder möjlighet att växa och utvecklas. Vår mission är att utveckla och fördjupa samarbetet med våra kunder och varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Med våra ledord enkelhet, engagemang och delaktighet som grund blir vi snabbare, mer välkomnande och mindre stelbenta. PS. Mpya betyder nytänkande på swahili.

V-TAB

Tänk tryck. Tänk V-TAB. Hos oss har du tillgång till all tänkbar tryckkompetens och en ansenlig bredd med tjänster – från tidningar, magasintryck och direktreklam till skyltar och affärstryck i alla möjliga och omöjliga former. Våra anläggningar är strategiskt placerade runt om i landet för att underlätta logistiken för våra skylt-tidnings- och direktreklamkunder. Bland våra kunder finns flera av landets mest välkända dagstidningar, tidskrifter och affärskedjor. Från storföretag till enskilda firmor.

V-TAB ska vara en kreativ samarbetspartner för produktion av dagstidningar, periodiska tidskrifter och reklam. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi helhetslösningar som kännetecknas av hög kvalitet, leveransprecision och flexibilitet. Mycket mer än bara tryck.

V-TAB ingår i Stampengruppen

Översikt

Företagsnamn

Mpya Finance AB

Placering

Göteborg

Bransch

Redovisning och revision

Anställningsform

Heltid
Tillsvidare