|

Ta emot liknande jobb via mejl för

IT- tekniker till SYVAB

IT- tekniker till SYVAB

Vill du arbeta i en varierad IT roll i ett bolag med engagerade medarbetare? SYVAB söker en tekniker till IT-avdelningen.

 

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifter inom teknikområdet, allt från ändringar i egenutvecklade system till anpassning och uppföljning av inköpta system. Medverka vid utvärderingar av nya system, teknikanpassningar, drift, dokumentation och utbildning. Vara användarstöd, köra systembaserad ärendehantering. Ha kontakt med våra leverantörer och vara rådgivare för olika lösningsförslag.

IT-avdelningen ansvarar för utveckling, teknik och drift av olika produktionsnära system för processövervakning, produktionsstyrning och information. Vi har en blandning av egenutvecklade och inköpta system med höga krav på integration mellan systemen. De teknikplattformar vi använder är i första hand Linux och Microsoft servermiljöer.

 

Krav/kvalifikationer:

- IT- utbildning på gymnasie- eller högskolenivå

- Linux och/eller Windows erfarenhet (helst båda systemen)

- B-körkort är ett krav då arbetsmoment utanför verket förekommer

- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och behärska engelska

 

Önskvärda kvalifikationer, egenskaper och erfarenhet av:

- Produktionsnära system

- Underhållssystem

- SQL, MYSQL

- Nätverk

-Servervirtualisering

- HMI

- PLC programmering

- Erfarenhet av och intresse för att supporta och utbilda användare

 

SYVAB erbjuder en trygg arbetsplats med fin gemenskap, vackert beläget i Grödinge utanför Stockholm. Verket står inför en större ombyggnadsfas med stora möjligheter och utmaningar att införa ny teknik som skall minska påverkan på miljön. Det är en ständig utmaning och vår ambition är inte att följa utvecklingen, utan att leda den. Det gör vi med engagerade medarbetare samt ett gott samarbete med myndigheter, högskolor och kollegor på andra reningsverk. Vi är kollektivavtalsanslutna.

 

Ansökan

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Tjänsten söker Du genom att klicka på Ansök nedan, observera att vi ej hanterar ansökningar via email.

 

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Tove Meyer på Monster Scandinavia AB

070-342 03 26 alt. tove.meyer@monster.se

 

 

SYVAB (Sydvästra Stockholmsregionens va-verks AB) driver den moderna, högteknologiska avloppsreningsanläggningen Himmerfjärdsverket. Verkets uppgift är att ta emot och rena avloppsvattnet från hela eller delar av sex kommuner med ca 300 000 invånare i sydvästra Storstockholm, av restprodukterna tillverkar vi biogas och biomull. Totalt är vi 47 anställda i företaget.

 

 

 

 

 

 

Sökord: IT, tekniker, it-tekniker, support, windows, linux, server, technician, underhåll, nätverk, SQL, Mysql, HMI, PLC, service, IT, tekniker, it-tekniker, ittekniker, “it tekniker”, support, drift, system, 

ANSÖK HÄR

TIPSA EN VÄN

DELA JOBB

Översikt

 • Företagsnamn
  SYVAB
 • Placering
  Stockholm, STHM
 • Bransch
  Alla
 • Anställningsform
  Heltid
  Tillsvidare