|

Ta emot liknande jobb via mejl för

IT-tekniker onsite support

Centric Logotype 
Centric topline
  
left menu top
Ansök här
 
alla lediga jobb
 
las mer om centric
 
http://www.centric.eu
divider
STOCKHOLM
Landsvägen 57
172 65 Sundbyberg
Telefon: 010-2190500
GÖTEBORG
Lindholmspiren 9
417 56 Göteborg
Telefon: 010-2190500
MALMÖ
Nordenskiöldsgatan 8
211 19 Malmö
Telefon: 010-2190500
LINKÖPING
Storgatan 46
582 23 Linköping
Telefon: 010-2190500
left menu bottom

IT-tekniker onsite support

Location: Linköping, ÖST 58300

Har du erfarenhet av att arbeta som supporttekniker och vill utvecklas? Se då hit! Vi söker dig som vill utvecklas i en roll som onsitetekniker och arbeta på ett av våra spännande uppdrag som konsult hos oss.

Arbetsuppgifter
Som onsitetekniker kommer du främst ge IT-support till användare på plats i lokalerna. Du kommer också att hantera vissa supportärenden via telefon och mail. Genom din tidigare erfarenhet inom IT-support så får du chansen att hantera de lite mer utmanande ärendena inom bl.a. hårdvara, mjukvara och nätverk.

Din profil
För att lyckas i rollen så bör du ha arbetat med någon form av IT-support, som exempelvis inom 1st och 2nd line, i något år. Du besitter goda erfarenheter av Microsoftmiljöer såsom Windows Server, OS 7/8/10, AD och Exchange. Har du dessutom kunskaper inom något av Sharepoint, VMware/Hyper-V och Cisco så är det mycket meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dig som person och ser därför gärna att du är social och service minded ut i fingerspetsarna. Du tycker om problemlösning och därigenom att hjälpa kunder och medarbetare på ett pedagogiskt sätt. Vidare är du självgående, stresstålig och strukturerad.

Du bör ha körkort för denna roll.

Vi kan erbjuda dig
Vi arbetar med många av Sveriges populäraste företag och kan erbjuda jobb inom de flesta branscher och på alla nivåer:
  • Spännande tjänster på marknadens hetaste företag
  • Karriärmöjligheter på företaget du alltid drömt om
  • Möjligheter att certifiera dig inom de områden du vill utvecklas
  • Utvecklingsmöjligheter på både lång och kort sikt
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Mikael Fjellström på tfn: 0734-159370 eller mikael.fjellstrom@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric är ett IT-företag med över 300 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister, förmedling av specialister, rekrytering och outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in, anställa eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, it-tekniker, IT-tekniker, support, supporttekniker, support tekniker, support-tekniker, onsite, onsite-tekniker, onsitetekniker, konsult, Consultant, data, IT technician, Sharepoint, VMware, Hyper-V, Cisco, Linköping.

 
 
  
Banner Bottom
  
Ansök här tipsa en van Alla lediga jobb