|

Ta emot liknande jobb via mejl för

IT-koordinator till ledande fö...

Spara företag som favoritSparat företagSpara jobbMejla jobbAlla Wise IT Stockholm-jobb  Dela jobbRapportera denna annons
IT-koordinator till ledande företag i Stockholm jobb i Stockholm, Stockholms Län Sverige

IT-koordinator till ledande företag i Stockholm

  • Placering:
    Stockholm
  • Anställningsform:
    Heltid
  • Anställningstyp:
    Tillsvidareanställning

Vill du jobba i en koordinerande roll där du är spindeln i nätet mellan de interna IT-avdelningarna? Är du en initiativtagande, utåtriktad och stresstålig person som drivs av att jobba med proaktiva IT-lösningar samt problemlösning?

Då kan det här vara rollen för dig!

Passar vi dig?

Wise IT är ett rekryterings- och konsultföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb. Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb med bra lön, trygghet, förmåner och ett stort nätverk. Ett jobb där du kan byta uppdrag om och när du vill. Uppdrag som vi letar upp till dig och som kan leda till en anställning eller värdefull erfarenhet. Vi står vi bakom dig hela vägen -- i ditt nästa steg.

Wise IT har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och ingår i Wise Group, en koncern med specialistbolag inom HR och rekrytering. Wise Group är listat på Nasdaq Stockholm, Small Cap.

Din vardag

I rollen som IT-koordinator kommer du vara med att leverera samt koordinera IT-support hos vår kund i centrala Stockholm. Du kommer ha ett operativt ansvar för IT-arbetet där du hjälper till med att koordinera och lösa eskalerade prioritetsärenden från 2nd - 3rd line samtidigt som du har ett större IT-supportansvar från ett verksamhetsnära håll. Du jobbar nära verksamheten i länken mellan de olika avdelningarna och är snabb på att fånga upp de behov och krav avdelningarna efterfrågar. Utöver det operativa arbetet kommer du jobba nära Servicedeskchefen för att proaktivt ta fram förslag på IT-förbättringar samt lösningar. Du har regelbunden kontakt med leverantörer där du agerar kravställare efter avdelningarnas IT-behov.

Vem är du?

Vi söker dig som har bred erfarenhet av operationellt IT-arbete. Du har kanske tidigare jobbat som supporttekniker eller IT-tekniker, och vill nu ta nästa steg mot en mer ansvarsfull roll. Du har en bred IT-kompetens och god förståelse för IT-infrastrukturtjänster som Microsoftmiljöer, servrar, backup etc. Du har ett sinne för att förenkla och strukturera med fokus på att skapa långsiktiga lösningar. Utöver detta är du en ordningsam, flexibel och tydlig person som gillar och klarar av att hantera flera processer samtidigt. Då rollen fungerar som en spindel i nätet är det viktigt att du är duktig på att samverka och att hålla en bra dialog med kravställare och IT-leverantörer. Rollen innebär även ett självständigt och ansvarsfullt arbete, varför vi tror att du har en god förmåga att ta egna initiativ och ett starkt engagemang för att få saker gjorda.

Välkommen med din ansökan redan idag, urvalet sker löpande.

Vid frågor vänligen kontakta Johanna Nybom johanna.nybom@wiseit.se eller Ava.fard@wiseit.se.

Wise IT AB Careers
Wise IT AB Logo
Wise IT hjälper dig att utvecklas och att ta nästa steg i din karriär - som anställd konsult, underkonsult eller rekryterad direkt till kund.

Hitta ditt nästa drömjobb hos oss!

Läs mer om oss på: www.wiseit.se
Wise IT AB Service