|

Ta emot liknande jobb via mejl för

IT- KONSULTER MED VARIERAD KOM...

 
 
 
IT- KONSULTER MED VARIERAD KOMPETENS TILL FRAMTIDA UPPDRAG!
JobBusters

IT- KONSULTER MED VARIERAD KOMPETENS TILL FRAMTIDA UPPDRAG!

Arbetsuppgifter
Vi på JobBusters får löpande in uppdrag inom områden såsom systemutveckling, Configuration management, testning, teknisk testning, IT-arkitektur samt IT-projektledning. Vi söker därmed såväl juniora som seniora IT-konsulter inom dessa områden till framtida uppdrag ute hos våra spännande kunder!

Arbetsuppgifterna och kravet på arbetslivserfarenhet kan variera beroende på uppdrag, och vi kontaktar dig om din profil kan vara passande för de uppdrag som kommer in. Vi kan då i detta skede berätta mer om inkommande uppdrag. Generellt för många uppdrag är att du har god IT- kompetens inom ditt område, erfarenhet av IT-branschen sedan tidigare, samt vill utvecklas inom IT-branschen. I många fall ingår du i ett team och arbetar utifrån agila arbetssätt. Vilket sätter stor vikt på din samarbetsförmåga men även att du kan ta eget ansvar och initiativ för dina ansvarområden i projektet.

Är du nyfiken på nya utmaningar inom ditt IT-område och vill få möjligheten att få höra mer om de uppdrag som kommer in till oss som kan matcha din kompetens?! Gör en intresseanmälan genom att skicka in din CV så hör vi av oss när en passande tjänst dyker upp!

Företagspresentation
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Arbetsplatsen är belagd i Visby.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är lösningsorienterad och analytisk. Du är kommunikativ, har ett stort engagemang och är initiativrik. Du är resultatinriktad men prestigelös i ditt arbetssätt och trivs att arbeta i team mot gemensamma mål. För att passa i rollen som bör du vara proaktiv och driven i det Agila arbetssättet.

Lön
Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Du kommer antingen att vara anställd av JobBusters som konsult eller få anställning direkt hos någon av våra spännande kunder. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då vi kontaktar kandidater löpande.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.

Kontaktperson(er)
Rebecca Asserhed
08-525 240 21


Ansök här JobBusters

JobBusters