|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Innesäljare / Orderadministrat...

 
 
 
banner

Innesäljare / Orderadministratör

Drivs du av försäljning och tycker att teknik är roligt? Vill du jobba i ett företag där det finns stora möjligheter att utvecklas och växa? Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av innesälj, eller annan orderregistrerings funktion och vill ta nästa kliv i karriären på gop!

Om företaget

gop är ledande inom plasthalvfabrikat och kompletterande plastprodukter i Skandinavien. Med närmre 50 års erfarenhet, unik kompetens och ett personligt engagemang utöver det vanliga verkar de inom affärsområdena Industri och Reklam samt Bygg och Trädgård. Idag är vi runt 55 anställda och omsätter närmre 400 MSEK. gop:s kunder finns inom industrin, bygg och byggvaruhandeln i Sverige, Norge och Danmark. Deras försäljningskontor och lager ligger i Kungsbacka, Stockholm och Oslo. Läs mer på www.gop.se

Som innesäljare på företaget sitter du i fräscha lokaler i Spånga. Tjänsten är på heltid i cirka sex månader med stora chanser till förlängning.

Arbetsuppgifter

I rollen som innesäljare arbetar du med försäljning och löpande ordermottagningar från befintliga kunder. Din roll innefattar mycket kundkontakt via telefon och mail då du tar kontakt med kunder samt tar emot inkommande beställningar som du lägger in i systemet. Vidare har du koll på leveranser samt registrering och kreditbevakning av kunder. Du kan även komma att få assistera säljarna i deras säljuppdrag.

Inledningsvis kommer din arbetsledare introducera dig gällande företaget, affärssystemet samt arbetsuppgifterna och du kommer även få en utbildning i kvalité och miljö. På sikt finns det goda möjligheter att i rollen få mer ansvar och fler arbetsuppgifter.

Formella krav

• Avslutad gymnasieutbildning, det är meriterande med vidareutbildning inom försäljning
• Erfarenhet av innesälj och kundservice gärna inom en teknisk bransch
• Tekniskt Intresse ses som meriterande
• Meriterande är om du har kunskaper i affärssystemet AX eller motsvarande ERP System
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en professionell person som drivs av att göra affärer. Du skapar ett naturligt förtroende hos kunden då du är van att ha mycket sociala kontakter och förstår vikten av att vara affärsmässig. Du är professionell i ditt sätt att kommunicera både via mail och telefon och vi ser även att du är serviceinriktad samt engagerad. Därtill känner du dig trygg i kontakten med nya människor, är förtroendeingivande och lyhörd i relationen till kunderna.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Spånga
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: innesälj, försäljning, ordermottagning, service, Teknik, administration, Stockholm, stockholm,

Ansök härTillbaka