|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Innesäljare Industri till Norr...

Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsföretag inom VVS, Mark & VA, Industri, Kyla och Fastighet. Vi erbjuder även verktyg och andra förnödenheter.

Vi kompletterar vårt noga utvalda sortiment med smarta tjänster och lösningar. Vi strävar ständigt efter att effektivisera och förenkla våra kunders arbetsvardag. Vår affär är lokal, därför har vi valt att jobba nära våra kunder. Våra kunder är företag som arbetar professionellt med VVS-installation, Mark & VA-entreprenad samt Fastighetsförvaltning.
Dahl Sverige Banner

Innesäljare Industri till Norrköping/Linköping

Till vårt säljteam söker vi Innesäljare Industri som kan erbjuda våra kunder branschens bästa support. Placeringsort är Norrköping/Linköping.

För rätt person erbjuder vi ett utvecklande och intressant arbete med moderna produkter och lösningar, och med möjligheten till att kunna avancera inom ett företag som har en marknadsledande position.

Arbetsuppgifter
Som innesäljare är telefonen ditt främsta arbetsredskap. Du kommer att arbeta med telefonförsäljning och merförsäljning. Du kommer även att arbeta med kundservice och svara på frågor kring teknik och produkter.

Du förväntas att aktivt delta i säljteamets utveckling som består av andra innesäljare, utesäljare och butikssäljare. Vi lägger stor vikt vid att du aktivt vårdar och utvecklar Dahls kundrelationer. Ordermottagning, orderadministration samt uppföljning av offerter och prisfrågor är några ytterligare arbetsuppgifter som ingår i rollen som innesäljare.

På Dahl samarbetar Utesäljare och Innesäljare för att leverera den bästa och effektivaste lösningen till våra kunder, så du blir en del av ett starkt sammansvetsat team som är specialiserat på Dahls Industriprodukter. Tillsammans utvecklar vi affären i takt med Dahls snabba tillväxttakt.

Din profil
Naturligtvis är du är serviceinriktad, fokuserar på problemlösning och är flexibel, främst i arbetet med våra kunder. Då delar av arbetet sker i team måste du vara kommunikativ och ha god samarbetsförmåga. Du gillar att utvecklas, och tar ansvar för att söka produktinformation för att ständigt öka din kunskap om marknaden.

Fortsättningsvis är du social och utåtriktad för att kunna vårda och utveckla våra kundrelationer på bästa sätt. Du drivs av att göra affärer och tar stort ansvar för att göra det på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

Du ska ha gymnasieutbildning i botten och ha goda kunskaper i Officepaktet. Meriterande om du har tidigare erfarenhet från branschen och har goda kunskaper om våra produkter. Tjänsten kräver flytande svenska i tal och skrift då kommunikationen internt och externt huvudsakligen sker på svenska. Du bör även vara bekväm med att kommunicera på engelska.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.

Frågor om tjänsten besvaras av Kent Lindholm på telefon 070-696 17 03. Din skriftliga ansökan med personligt brev och CV vill vi ha senast den 8 oktober 2017.
Ansök här

Översikt

 • Placering
  Norrköping, ÖST
 • Bransch
  Bygg & Anläggning – Samhällsbyggnad/Infrastruktur
 • Anställningsform
  Deltid
  Tillsvidare
 • Karriärnivå
  Gymnasienivå
Dahl har för tredje året i rad fått utmärkelsen ”Karriärföretag” och är även 2017 ett av Sveriges hundra mest spännande företag att göra karriär på. Läs mer om Karriärföretagen här