|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Inkassohandläggare / collectio...

 
 
 
banner

Inkassohandläggare / collection / kundtjänst till välkänd bank

Vi söker dig som tidigare arbetat med inkasso och kravhantering och har ett intresse för juridik och avtalsvillkor. Detta är en spännande möjlighet för dig som vill få inblick i hur en inkassoavdelning fungerar på en internationell bank.

Om företaget

Bolaget erbjuder säljstödjande finansiering till återförsäljare och leverantörer inom detaljhandeln, samt bankprodukter till privatpersoner. Företaget har cirka 400 medarbetare och är i dagsläget inne i en mycket expansiv fas. Trots sin stora storlek finns det en familjär och varm känsla i bolaget, detta då man lägger stor vikt vid bolagets värderingar. Kontoret är placerat i Hyllie i nya fina lokaler.

Tjänsten är ett vikaritat på 12 månader.

Arbetsuppgifter

Du är en del av bolagets collectionteam och ansvarar, tillsammans med en kollega, för alla inkassoärenden mot den norska marknaden. Detta innebär att ditt ansvarsområde täcker hela inkassoprocessen med ett ständigt fokus på att hitta den bästa lösningen för kunden. Du arbetar främst mot privatkunder med dator och telefon som främsta arbetsverktyg. En stor del av arbetet innefattar uppläggning av betalningsplaner som du tillsammans med kunden anpassar efter kundens behov. I rollen ingår också arbete med dödsbo.

Formella krav

• Minst avslutad gymnaiseutbildning
• Tidigare arbetslivserfarenhet, gärna inom bank och finans
• Erfarenhet av inkassoarbete är starkt meriterande
• Kundkontakt i tidigare arbeten, gärna över telefon
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Förståelse för norska är starkt meriterande

För att rollen ska passa dig på bästa sätt är du en person som trivs när du får arbeta sköta dina arbetsuppgifter självständigt men samtidigt ha en god kommunikation med kunder och kollegor. Du förstår vikten av noggranhet i ditt arbete och har förmåga att ta egna beslut. Du är analytiskt lagd och arbetar för att hitta bra lösningar för både kund och arbetsgivare.

Övrig information

Start: 1 maj 2017
Plats: Malmö
Lön: enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: collection, inkasso, inkassohandläggare, bank, finans, administration, kundtjänst, heltid, norska, norsktalande, Norge, Malmö

Ansök härTillbaka