|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Informationssäkerhetskonsult t...

 
 
 
banner

Informationssäkerhetskonsult till Atea

Under 2018 kommer svenska företag att ställas inför nya utmaningar gällande hantering av personuppgifter då GDPR (Dataskyddsförordningen) implementeras vilket ökar behovet av kompetenta konsulter inom området. Har du erfarenhet av informationssäkerhet, är van att arbeta rådgivande mot större organisationer och har ambitionen att utvecklas erbjuder Atea dig en unik möjlighet att bli en del av landslaget i IT-infrastruktur.

Om företaget

Atea är svenska landslaget i IT-infrastruktur och har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.

Hos Atea är det alltid nära till beslut. Atea har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Ateas kultur präglas av värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort Atea till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster.

Atea är svenska landslaget i IT-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med IT. Vill du också vara en del av landslaget?

Arbetsuppgifter

Hos Atea får du arbeta praktiskt och teoretiskt med strategiska och taktiska frågor. Du kommer att merparten av din tid arbeta ute hos kunder inom offentlig och privat verksamhet i Jämtland och Västernorrland. Hos våra kunder agerar du rådgivare och har ett stort ansvar själv och tillsammans med kollegor. Du är involverad i hela kedjan från säljstöd, analys, design och implementation. Det ingår i dina arbetsuppgifter att dagligen samarbeta med kunder och kollegor, kundansvariga säljare, specialistsäljare och tillverkare/leverantörer.

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet inom informationssäkerhetsområdet och är beredd att leverera säkerhetskompetens och förändring hos kund. Du har mycket god förståelse för hur informationssäkerhet skapas och upprätthålls.

Formella krav

• Vara väl förtrogen med ISO 27000 / införande av LIS
• Kunna föra dialog inom området informationssäkerhet på såväl lednings- som operativ nivå
• Känna till andra erkända metoder/ramverk/standarder som BITS, PCI, Common Criteria, ITIL, COBIT
• Kunskap inom it-styrning utifrån kundens verksamhet (ex informationsklassificering, riskanalys, kravhantering, affärsnytta, praktiskt säkerhetsarbete
• Van att arbeta och leda projekt hos kund

Meriterande:
• Informationssäkerhetscertifieringar (t.ex. ISACA CISA/CISM, Cissp)
• Akademisk examen, gärna inom informationssäkerhet
• Jobbat med Informationssäkerhet i minst 5 år
• Van att göra verksamhetsanalyser, risk- och sårbarhetsanalyser och GAP-analyser
• Erfarenhet från att arbeta med informationssäkerhet i större organisationer

För att lyckas i rollen är du kundfokuserad och kan arbeta brett med informationssäkerhet på olika nivåer. Du har projektledaregenskaper och trivs i en fri roll där du själv driver och utvecklar arbete och processer. Atea satsar på informationssäkerhet så din input kommer att värdesättas för att växa inom området.

Övrig information

Start: För omgående behov, med hänsyn till uppsägningstid.
Plats: Sundsvall och Östersund (du kommer att arbeta i båda regionerna men kommer tillsammans med kontorscheferna att planera ett upplägg som fungerar)
Lön: Fast lön enligt överenskommelse


Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: : informationssäkerhet, informationssäkerhetskonsult, säkerhet, IT-konsult, IT, konsult, ISO 27000, LIS, BITS, PCI, Common Criteria, ITIL, COBIT, GDPR, Sundsvall, Östersund, Atea

Ansök härTillbaka