|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Industrielektriker

Xylem Banner

Industrielektriker

Industrielektriker/Automationstekniker

På Xylem arbetar 16 000 personer mot ett gemensamt mål: att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Genom att utveckla nya tekniker, förbättrar vi hur vattenanvänds, förvaras och återanvänds nu och i framtiden. Vi transporterar, renar,analyserar och återför vattnet till naturen och hjälper människor att använda vatten effektivt hemma, på arbetet, inom industrin och i jordbruket. Vi har mer än 100 års erfarenhet inom vattenteknikområdet och erbjuder en portföljavledande produktvarumärken och expertkunskaper inom en stor mängd applikationer. Vår kompetens har lett till långvariga relationer med våra kunder i mer än 150 länder, på 6 kontinenter. Xylem hade 2015 en omsättning på 3,7 miljarder dollar. Tryck här för en kort film om vår verksamhet.


Till vår underhållsavdelning i Emmaboda söker vi en Industrielektriker/Automationstekniker.

Arbetsbeskrivning
Underhållsavdelningen har en central funktion för tekniskservice och support av produktionsutrustningar i våra verkstäder. Denhögautomatiserade produktionsutrustningen består av bearbetningsmaskiner,PLC-system, robotar, transportsystem, monteringsliner, målningsutrustning ochtestanläggningar.

Som Industrielektriker ingår du i ett team som arbetar med underhåll ochförbättringar av vår maskinpark. I dina dagliga arbetsuppgifter ingår att görafelsökningar, programmera och hantera olika styrsystem, förebyggande underhållsamt tillståndskontroller. Du ingår emellanåt även i projektering ochnyinstallationer av produktionsutrustning. Arbetslaget arbetar i 2-skift,växelvis mellan förmiddags- och eftermiddagsskift.


Erfarenhet
Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning inom el/automation. Meriterande är tidigare relevant yrkeserfarenhet inom processindustrin samt erfarenhet av arbete med olika styrsystem.

Personliga egenskaper
Som person känner du igen dig i våra kärnkompetenser - att sträva efter ständiga förbättringar, att inspirera till ansvarstagande och att samarbeta över gränserna - vilka är en bidragande faktor till företagets framgång.

Tjänsten kräver att du både kan arbeta självständigt och som del av ett team. Vidare ser vi dig som en drivande person med stort intresse för el/automation. Eftersom företaget ständigt strävar efter förbättringar ser vi gärna att du är innovativ och positivt till att blir en del av det arbetet.

Vi ser gärna kvinnliga sökande. Mångfald ses som en tillgång och då Vi ser att det på ett positivt sätt kan hjälpa till att
utveckla verksamheten och skapa en bredare kompetens- och värderingsbas.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Emmaboda med start enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig en kreativ miljö med engagerade och hjälpsamma arbetskollegor. Läs om våra medarbetare och deras vardag HÄR. Gå med i Flygt IF och träna eller tävla med oss i olika fysiska aktiviteter. Gå med i konstföreningen och var med i konstutlottning. Du kan även åka på volontärresor med Xylem Watermark, vårt företagsprogram för samhällsinsatser.

Ansök till denna tjänst genom intranätet eller careers.xyleminc.com > Search Openings > välj Sweden. Har du frågor är du välkommen att kontakta Conny Söderberg, Underhållschef, telefon 0471-24 73 18. Kontaktperson på personalavdelningen är Anna Elm, HR Business Partner, telefon 0471-24 71 34. Välkommen med din ansökan senast 15 oktober 2017.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt webbverktyg. Representant för IF Metall är Gert
Nylander, telefon 0471-24 70 00.

Om oss

About Xylem
Med engagerade medarbetare över hela världen har Xylem resurserna som krävs för att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Tyngdpunkten i vårt arbete ligger på att utveckla nya tekniker som kan förbättra hur vatten används, bevaras och återanvänds i framtiden. Vi flyttar, behandlar, analyserar och återför vatten till miljön och vi hjälper människor använda vatten på ett effektivt sätt i sina hem, byggnader, fabriker och jordbruk. Vi har långsiktiga, gedigna relationer med kunder i över 150 länder som känner oss genom vår kraftfulla kombination av ledande varumärken och applikationsexpertis. På vår R&D-enhet i Sundbyberg pågår hela tiden arbetet med att utveckla framtidens världsledande produkter inom pumpning, omrörning och luftning – i nära samarbete med övriga R&D-enheter runt om i världen. Bland våra varumärken är Flygt det mest kända i Sverige, med tillverkning i Småland. Härifrån levereras årligen 145 000 energieffektiva pumpar och omrörare, viktiga för ett klimatsmart globalt samhällsbygge.

Översikt

 • Företag
  Xylem Inc
 • Placering
  Emmaboda, KLMR
 • Anställningsform
  Heltid
  Tillsvidare
 • Kategori:
  Teknik/Ingenjörstjänster
 • Yrkesroller:
  El/Elektronik
 • Bransch
  Tillverkning - Övrigt
  Verkstadsindustri/Varvsindustri
 • facebook
 • instagram
 • Youtube Video