|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Hungriga systemutvecklare(Gävl...

Hungriga systemutvecklare(Gävle) jobb i Gävle, Gävleborgs Län Sverige

Hungriga systemutvecklare(Gävle)


Nytt spännande år 2017 och Prevas Gävle  fortsätter att växa och behöver därför stärka upp teamet med fler kollegor inom systemutveckling.

Välkommen att rivstarta det nya året med oss!
Om du idag är systemutvecklare och är nyfiken på konsultrollen så kan Prevas vara något för dig.

Hos oss får du arbeta med utveckling av innovativa tekniska lösningar tillsammans med våra kunder. Rollen som systemutvecklare innebär ansvar för systemering, utveckling, installation och drifttagning av mjukvara för industriella applikationer.

Vi vill att du behärskar ett eller flera av:

 • C# .NET
  • Windows Presentation Foundation
  • Windows Communication Foundation
  • Entity Framework
  • Web API
 • C++
 •  Java
  • Spring
  • Hibernate
 • SQL (MS SQL, Oracle SQL eller liknande frågespråk)

Vi söker dig som har ett genuint intresse för IT och som har erfarenhet från produktionsmiljöer. Du är civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande med kunskap i mjukvaruutveckling. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav.

För oss är gemenskap och delaktighet viktigt där alla bidrar med sin kunskap i en lärande miljö. Trivs du att arbeta i en familjär atmosfär där vägen från idé till handling är kort så är Prevas något för dig.

Om beskrivningen ovan känns rätt och du vill veta mer är du välkommen att kontakta konsultchef Magnus Benedicto på telefon 072-713 9098

Urvalet sker löpande så vänta inte med din ansökan!
Sista ansökningsdag 2017-01-31

Företagskulturen heter Prevas United

Det låter nästan som ett fotbollslag. Och det stämmer till vissa delar. Prevas United är en sammanhållande kraft på företaget. Här är kommunikationen rak och sammanhållningen stor. Alla medarbetare på Prevas uppmuntrar varandra att utvecklas och vara på hugget. Gemensamt för oss är ett stort teknikintresse, arbetsglädje och kundnytta i fokus. Det är viktigt att alla trivs. En trevlig miljö med skratt skapar i sin tur en öppenhet för nya lösningar. Det gör att vi kan erbjuda våra uppdragsgivare ett helt team medarbetare som tar ansvar och svarar för prestationer i absolut världsklass. Join us! 

Prevas Gävle AB, Prevas lokala bolag i Gävleborg. Vårt mål är att vara den självklara samarbetspartnern till kunder främst inom tillverkningsindustri i vår region. Vi söker ständigt intressanta och utmanande uppdrag som också bidrar till att både kunder och medarbetare utvecklas. Prevas är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder lösningar, tjänster och produkter med ett stort IT-innehåll.  Vi gör det på uppdrag eller tillsammans med våra kunder som har behov av att effektivisera eller automatisera sin verksamhet. Vi finns i nybyggda lokaler vid centralstationen i Gävle.
 • Ansök här
OM PREVAS:

PREVAS är ett tekniskt IT-företag som erbjuder lösningar, tjänster och produkter till företag som utvecklar produkter med ett stort IT-innehåll eller som har behov av att effektivisera eller automatisera sin verksamhet. Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt. Prevas startade 1985 och är huvudleverantör och utvecklingspartner till ledande företag inom branscher som Life Science, telekom, fordon, försvar, energi samt verkstadsindustrin. Kontor finns i Sverige, Danmark, Norge och Indien med drygt 600 medarbetare. Prevas är börsnoterade på NASDAQ Stockholm sedan 1998.
För mer information, se .