|

Ta emot liknande jobb via mejl för

HR-partner till Knivsta kommun

 
 
 

HR-partner till Knivsta kommun

Ditt nästa jobb inom HR kan vara i Knivsta kommun!

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor!

HR-kontorets uppdrag är att utveckla och driva kommunens HR-frågor och stödja kommunens chefer i deras ledarroll. Kontoret består av två HR-partners, en HR-administratör och en HR-chef. Vi söker nu en ersättare för den HR-partner som slutar till årsskiftet.

Arbetsuppgifter
Som HR-partner erbjuds du en arbetsdag med stor variation. Du kommer få vara med att utveckla våra HR-processer och tillsammans med oss på HR-kontoret bidra till att vi levererar ett effektivt stöd till Knivsta kommun i HR-relaterade frågeställningar. Din roll är bred och spänner över hela HR-området.

Arbetet är såväl operativt som strategiskt. Strategiskt i uppdraget att bidra till vidareutvecklingen av arbetet kring arbetsmiljöfrågor. Operativt i att arbeta både proaktivt och reaktivt med arbetsmiljöfrågorna, rehabilitering och ett framåtriktat hälsoarbete. Du kommer även utgöra ett kvalificerat chefsstöd i allehanda HR-frågor till en specifik del av kommunens chefer.

Kvalifikationer
Vi vill att du som söker har:

- Examen från Personalvetarprogrammet eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt.

- Gedigen erfarenhet av arbetsrättsliga frågeställningar, där du är ett chefsstöd i samtliga HR-processer. Dessutom specifik kunskap och intresse i arbetsmiljöfrågor samt proaktivt hälsoarbete.

- Mångårig erfarenhet av brett HR-arbete.

- Vana vid att arbeta med Office-programmen, samt HR-system.

- Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från kommunal sektor samt mycket goda kunskaper i arbetsrätt gärna med inriktning mot arbetsmiljö.

Vi tror att du som söker den här rollen är driven och resultatorienterad, med ett lösningsorienterat synsätt. Du trivs med att samarbeta med andra och är trygg och stabil i din roll som chefsstöd.

Vårt erbjudande är att du får
- Ingå i ett engagerat och kunnigt HR-team

- Möjlighet att bidra till ett modernt HR-arbete i en av Sveriges mest expansiva kommuner.

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Sista dag för ansökan: 24 september 2017

För information: kontakta Rekryteringskonsult Martin Winrow, 0725-530792, martin.winrow@randstad.se

Ort: Knivsta

Uppdragsgivare: Knivsta kommun

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.