|

Ta emot liknande jobb via mejl för

HR- och Löneadministratör

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar.
Vi arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Det innebär att vi har möjlighet att erbjuda spännande uppdrag hos intressanta arbetsgivare och med en stor möjlighet till personlig utveckling.

HR- och Löneadministratör


Tillsammans med Qmatic letar vi på Wise Professionals just nu efter dig som vill arbeta i en självstädning roll som HR- och Löneadministratör. Vi letar efter dig som känner dig självständig i löneprocessen och har ett brinnande intresse för att utvecklas inom HR. Det här är ett konsultuppdrag på heltid under ett år via Rekryteringsbyrån Wise Professionals. För rätt person och om du har intresse för konsultrollen finns det en möjlighet till tillsvidareanställning hos oss på Wise Professionals. 


Ansvar
Ditt arbete kommer spänna över ett brett spektrum av arbetsuppgifter men ditt huvudsakliga ansvar är att driva löneprocessen från början till slut och utveckling och effektivisering av både HR- och lönefunktionen. Du exempelvis att arbeta med koordinering och administration av HR processer, främst inom områdena kompetensutveckling, arbetsmiljö, jämställdhet, rekrytering och introduktion. Arbetet innebär också service till chefer och medarbetare inom löne- och HR frågor.


I ditt arbete ingår även att ta fram statistik och beräkningsunderlag samt avrapportering till myndigheter. Du kommer att arbeta i tätt samarbete med VP HR Qmatic Group som även kommer vara din rapporterande chef på uppdraget.


Kvalifikationer och kompetenskrav
Vi ser att du som söker har en relevant eftergymnasial utbildning samt några års arbetslivserfarenhet av Lön- och personaladministration. Eftersom du har ensamt ansvar kring löneprocessen känner du dig bekväm med att självständigt arbeta med löneprocessen från början till slut. Det innebär att du behöver ha kunskap i kring försäkringar, van att sätta sig in i lagar och kollektivavtal. Eftersom du kommer arbeta tätt ihop med HR och arbetet även innefattar utveckling av funktionen är det strakt meriterande ifall du även har erfarenhet av HR arbete. Ifall du sedan tidigare inte arbetat med HR behöver du förutom ditt stora intresse för personalfrågor samlat på din kunskap i området genom exempelvis en vidareutbildning. Du behöver kunna kommunicera på både svenska och engelska i både tal och skrift.


Personliga kvalifikationer
För att passa in på Qmatic behöver du ha en positiv och go-for-it attityd. Du är strukturerad och organiserad i ditt arbetssätt samt van att arbeta flexibelt. Du är förtroendeingivande och bygger långsiktiga relationer inom bolaget. Du trivs i en roll där du får vara med och påverka och har inga problem med att lyfta dina egna idéer. Vidare ställer rollen krav på att du är kommunikativ och service minded.


Om Qmatric
Om en organisation erbjuder en smidig kundresa är det sannolikt att Qmatic har ett finger med i spelet. Deras tekniska system och analysinformation ser till att kunder, medarbetare och varumärken möts på ett givande sätt. Qmatic Group är den globala ledaren inom tekniska lösningar för Customer Journey Management hanteringen av kundresan. Det var bolaget som skapade konceptet för mer än 30 år sedan. Numera förlitar sig verksamheter i över 120 länder på Qmatic och deras nätverk med globala samarbetspartners för att kunna hantera bra kontakter med kunder, patienter, medborgare och medarbetare. Läs mer om bolaget på deras egen hemsida.


När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.


Är du intresserad av att arbeta som konsult, kan uppdraget hos Qmatic bli ditt första uppdrag via Wise Professionals. Vanligen är uppdragen hos våra kunder i snitt på sex till nio månader långa och det finns möjlighet till en tillsvidareanställning hos oss.


Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö samt i Köpenhamn.


Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Stina Scheller (076-0001852, stina.scheller@wise.se) och Konsultchef Anette Hartlin (073-521 65 04, anette.hartlin@wise.se).


Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!


Vi ser fram emot att höra från dig!


 


 

Ansök här

Översikt

Placering

Göteborg, VTG

Bransch

Ej specificerat/Övrigt

Anställningsform

Heltid

Hemsida

www.wise.se

FacebookTwitter