|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Handläggare med systemansvar

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Share Icon

Handläggare med systemansvar


Om tjänsten

Kungliga Tekniska högskolan, Universitetsförvaltningen

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, teknisk historia och filosofi.

Universitetsförvaltningens uppgift är att stötta universitets kärnverksamhet utbildning och forskning. Det gör vi genom att ge kvalificerat stöd i olika administrativa processer. Samtidigt är universitetsförvaltningen policyskapande och samordnande. Vi ansvarar även för att utföra kvalitetskontroller, uppföljningar och utvärderingar som utvecklar verksamheten.

Avdelningsbeskrivning

Tjänsten är placerad vid avdelningen för utbildningsadministration (AUA) i gruppen Verksamhetsanalys och Systemstöd (VoS) inom KTH:s universitetsförvaltning. AUA ansvarar för arbetet med processer, systemstöd, uppföljning och statistik inom antagning, studieadministration och examen. Inom antagning och examen har avdelningen en stor del av produktionsansvaret för dessa områden. Avdelningen har också i uppgift att skapa och genomföra utbildning inom de studieadministrativa datasystem KTH använder sig av.

Arbetsuppgifter

Vi söker en handläggare med systemförvaltande uppgifter för forskarutbildningsadministrationen på KTH. Tjänsten innebär ansvar för förvaltning och vidareutveckling av processer och rutiner kring KTHs administration av forskarutbildning. Detta innebär bl.a. att ta del av det arbete som görs för forskarutbildning på KTH och omvärldsbevaka det som rör forskarutbildning för övrigt i Sverige. I uppgifterna ingår också att, tillsammans med förvaltningsledare och systemägare, prioritera mellan olika behov och önskemål och att tillsammans med utvecklingsteam och verksamhetsrepresentanter ta fram förslag på uppdateringar och utveckling av systemstödet. I rollen ingår även att utbilda användare i systemstödet.

I tjänsten ingår att vara ansvarig för att rätt information finns på rätt ställe i systemen kopplade till forskarutbildning. Arbetet innebär kontinuerliga kontakter med forskare och doktorander, KTH:s skolor och andra avdelningar inom universitetsförvaltningen.

Tillsammans med övriga grupper inom AUA arbetar man med ständiga förbättringar och kontinuerlig utveckling av KTH:s processer för utbildningsadministration. Gruppen sitter i ljusa lokaler centralt på KTH-området. Du kommer att rapportera till gruppchefen för VoS.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en akademisk examen. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är nödvändiga för det dagliga arbetet. Du har god kännedom om högskolans regelverk, erfarenhet av utbildningsadministrativa system och ett intresse för forskning och forskarutbildningsfrågor.

Som person har du en god kommunikativ förmåga och en serviceinriktad attityd då du är en viktig knutpunkt för användarna. Du är noggrann och tar ansvar för ditt arbete och avslutar de uppgifter som du påbörjar. Vidare är du självgående och har förmågan att driva på ditt arbete samt ändra fokus när så krävs. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Egen forskarutbildningserfarenhet är meriterande. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av något av de svenska nationella studieadministrativa systemen samt kännedom om processorienterad verksamhet.

FACKLIGA REPRESENTANTER

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida.

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Övrigt

I denna rekrytering samarbetar vi med Academic Work. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

KTH tillämpar 6 månaders provanställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Stockholm

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer: VP-2017-0158

Kontakt

Caroline Boivie-Ekstrand, gruppchef, 08-790 72 29

Lena Warghagen, rekryteringskonsult Academic Work, 08-562 448 06

Sista ansökningsdag: 2017-05-11

  • Stockholm
  • Heltid
  • Kontor/administration/HR
  • 14986968