|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Händig möbelmöntör till Tradem...

 
 
 
Top Curve
temp-team Banner

Händig möbelmöntör till Trademax fotostudio

TEMP-TEAM Sverige AB


För Trademax räkning söker vi nu dig som är händig och vill arbeta som möbelmontör på ett marknadsledande möbel och inredningsföretag med goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten är på 75% med placering på Trademax huvudkontor i Helsingborg.

Vill du arbeta i en praktisk roll där du ansvarar för montering av möbler och skapande av inredningsmiljöer i Trademax fotostudio? Då har vi tjänsten för dig!

Du får möjligheten att bli en del av ett ungt och modernt företag i tillväxt med drivna och engagerade kollegor på deras kontor i Helsingborg. Trademax är ett varumärke inom Bygghemma Group som är en dynamiskt och snabbt växande koncern som sedan starten 2006 etablerat sig som en av de starkaste och mest framgångsrika e-handelsaktörerna i Norden.

Företagspresentation
Möbel- och inredningsföretaget Trademax startade som ett litet familjeföretag 2008 och har sedan dess vuxit till att bli Nordens största möbelbutik på nätet. På åtta år har företaget gått från 2 till över 200 anställda, en omsättning på närmare en miljard och fler än 450 000 kunder. Förutom 10 fysiska butiker har Trademax e-handelsbutiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark och tillhör sedan 2013 den stora möbeldivisionen Bygghemma Group.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är effektiv, strukturerad och praktisk lagd. I rollen som möbelmontör kommer du vara ansvarig för montering av möbler och inredning inför fotografering. Som person är du en snabbtänkt problemlösare och som har lätt för att ta egna initiativ. Du har vana av att arbeta i ett högt tempo och kan tydligt följa angivna instruktioner. Att du är positiv som person och har en god samarbetsförmåga ser vi som en självklarhet. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och/-eller praktisk erfarenhet av montering eller snickeri ses detta som meriterande. I tjänsten förekommer en del tunga lyft.

Tjänsten är på 75% och belagd under kontorstider måndag till fredag.


Ansökan
Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Då vill vi att du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Pettersson på telefonnummer 040- 611 07 70.

TEMP-TEAM är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i över 35 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi är en del av en internationell koncern och tillsätter tjänster både inom kollektiv- och tjänstemannasektorn. Läs gärna mer om oss på www.temp-team.se


  • Anställningsomfattning:Deltid
  • Anställningsform:Tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsort:Helsingborg
Kontaktperson(er):
Jenny Pettersson
040-611 08 07
jpe@temp-team.se
Bottom Curve