|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Gymnasielärare i svenska och h...

Spara företag som favoritSparat företagSpara jobbMejla jobbAlla Clockwork Skolbemanning-jobb  Dela jobbRapportera denna annons
Gymnasielärare i svenska och historia jobb i Stockholm, Stockholms Län Sverige

Gymnasielärare i svenska och historia

Clockwork Skolbemanning

Om oss
Clockwork Skolbemanning är till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till vuxenutbildning. Vi bistår med bemanning och rekrytering av lärare och annan skolpersonal. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Allt för att du som lärare och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt – att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat bamanningsföretag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal.

Läs om oss på www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter
För kunds räkning söker vi en lärare i svenska och historia till ett gymnasium i Stadshagen på heltid och tjänsten är en tillsvidareanställning med start i oktober/november. Tjänsten passar dig som är behörig lärare i svenska/historia eller har tidigare erfarenhet från att undervisa på gymnasiet/Högstadiet i dessa ämnen. Detta är en provanställning som går över till fastanställning efter 6 månader.
I detta uppdrag ingår inte något mentorskap. Skolan ligger nära kommunala kommunkationer vid Stadshagen och har ca 400 elever inskrivna med 50 anställda

Din profil
Vi söker dig som trivs i skolans ombytliga miljöer och har ett förhållningssätt där allt är möjligt. Du är självklart välplanerad och strukturerad som person och har lätt att möta människor med olika förutsättningar och bakgrunder. Du har elevernas lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling.
Du tar ansvar för ditt uppdrag och skapar meningsfulla och begripliga sammanhang för dina elever. Du har en vilja och en drivkraft att aktivt utveckla din undervisning och din profession.
Du kommer arbeta med ett team av flera svenskalärare med kollegialt lärande och samarbete.
Alla är välkomna och ska känna sig trygga. Skolan arbetar aktivt för att ha en god stämning och en bra arbetsmiljö på skolan så att elever och personal trivs.
Denna rekryteringsprocess sker via Clockwork Skolbemanning och rekrytering. Omfattningen på uppdraget är 100 % tillsvidare.

Är du den vi söker, tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Fred Hussein på tfn: 073-351 27 27
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram@skolbemanning
www.pedagogjobb.nulogo