|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Glädjespridande och flexibla r...

perido

Glädjespridande och flexibla receptionister för deltidsuppdrag

Om du är en social person som trivs som bäst när du får sprida energi omkring dig och ha kontakt med människor varje dag kan vi ha det perfekta uppdraget för dig. Vill du prova på att arbeta hos olika spännande företag och myndigheter? Då tycker vi att du ska läsa vidare om tjänsten som ambulerande receptionist hos oss på Perido!

Beskrivning

I rollen som ambulerande receptionist är det dig vi ringer när behovet dyker upp hos någon av våra kunder. Arbetsuppgifterna kan variera något beroende på vilket företag eller myndighet det rör sig om, men i stort kommer du att hantera reception och växel. Det innebär att du välkomnar besökare på plats och över telefon för att se till att de får ett gott bemötande och kommer fram till rätt person. Posthantering, bokning av mötesrum och andra administrativa arbetsuppgifter kan också förekomma beroende på vad dagens kollegor behöver hjälp med.

Rollen som ambulerande receptionist är varierande och ingen dag är den andra lik. Därför tror vi att du som lockas av det här uppdraget är flexibel, ansvarstagande och har ett genuint intresse av att ge god service. Här får du möjlighet att ta egna initiativ när du ser att något behöver göras och du är inte rädd för att be om hjälp om du behöver. Det viktigaste är att du är en positiv och social person med en nyfikenhet på att lära dig arbetet i de olika receptionerna.

Det här uppdraget passar perfekt för dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Som ambulerande receptionist kommer du initialt att bli upplärd i flera olika receptioner för att vara redo att rycka in när det behövs. Det kan ibland innebära snabba inhopp, så vi tror att du som söker är morgonpigg och beredd att hoppa in och arbeta med kort varsel.

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
  • Gymnasial utbildning
  • Serviceminded, flexibel och ansvarstagande
  • God datorvana
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift
Meriterande
  • Erfarenhet av arbete inom reception, växel eller annat serviceyrke
Omfattning och tillträde

Deltid 25-75%, konsultuppdrag tillsvidare. Tillträde omgående.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.

Perido

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 90 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar vardagar inom 24 timmar. Ange tjänstens referensnummer 15809EH i ämnesraden.

Kontakt

Frågor: fraga@perido.se

Hemsida: www.perido.se

 

Sökord: reception, receptionist , administration, administratör, service, deltid

Om Perido
Visionen för vår konsult- och rekryterings-
verksamhet är att alla trivs och är engagerade på jobbet. Det omfattar våra medarbetare, våra konsulter, alla kandidater och personalen hos våra kunder. Visionen ställer höga krav på oss att matcha rätt kandidat eller konsult till de uppdrag våra kunder ger oss. Vi arbetar med detta varje dag, i varje situation.

Perido grundades 2003 och sedan dess har vi hjälpt tusentals att hitta jobb där de trivs. Idag är vi 700 medarbetare, varav 650 är konsulter på uppdrag över hela landet.


AAA Perido Skills AB