|

Ta emot liknande jobb via mejl för

IT projektledare till mobila a...

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Stockholm
Bransch
Referensnr
7291
Kontaktinformation
Anna Hedin
073 056 55 54
anna.hedin@maxkompetens.se

IT projektledare till mobila avdelningen Close hos Svea Ekonomi!

 

Svea Ekonomi
Dina arbetsuppgifter
Är du en initiativtagare? Har förmågan att se till helheten? Vill tillhöra en framgångsrik och driven organisation med en stark entreprenörsanda? Då är du Svea Ekonomis nya IT projektledare!

Som IT projektledare kommer du att tillhöra avdelning IT Delivery men arbeta i mobila avdelningen Close som är en tvärfunktionell avdelning med utvecklare inom Android och iOS, samt backend-utvecklare och UX/UI experter. Du kommer in i en händelserik expansionsfas för avdelningen Close där teamet tillsammans ska bidra till nya och spännande produkter för användare och företag både inom och utanför den finansiella sektorn. Här har du chansen att både få påverka och känna utveckling!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

*Stort ansvar för leveransen av de system som Close tillhandahåller
*Planera, koordinera och säkerställa leverans mot beställare.
*Ansvar för att Svea Ekonomis processer och rutiner följs och leder utvecklingsteamet samt bidra till en produktiv miljö
*Koordinera olika möten för exempelvis prioritering, planering och daglig status.
*Hålla alla intressenter uppdaterade genom utvecklingsprocessen
*Ansvarig för både externa och interna kontaktytor

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du:

*Har arbetat med projektledning eller motsvarande i minst 5 års tid
*Har en god teknisk förståelse för apputveckling då Close är ett teknik-fokuserat team
*Har erfarenhet av agila mjukvaruprojekt
*Har förståelse för system och mjukvaruutvecklingens livscykel
*Har kunden i fokus
*Har mycket goda kunskaper i engelska

Personlighet

*Med flexibilitet, tydlig kommunikation och en stark ansvarskänsla kan du både driva ditt eget arbete och arbeta med problemlösning i grupp
*Vi söker dig som är duktig på att ta till dig ny information och har förmågan att prioritera ärenden i ett högt arbetstempo
*Vidare trivs du bra med att leda och arbeta i team samt trygg i att motivera, entusiasmera och har lätt för att samarbeta med övriga kompetenser i teamet.
*Du bör vara affärsinriktad och målfokuserad
*Det är viktigt att du har förmågan att se till helheten, ha ett så kallat helikopterperspektiv

Känner du igen dig? Ansök idag!

Sista ansökningsdag
Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till rekryteringsansvarig Anna Hedin på tel. 073 056 55 54 alternativt anna.hedin@maxkompetens.se (Vi tar inte emot några ansökningar via mejl)

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Om kunden
Svea Ekonomikoncernen är en finansiell företagsgrupp med verksamhet i ett flertal europeiska länder. Med trettio års erfarenhet av att korta ned företags kredittider är vi idag ett naturligt val för många företagare när det gäller att välja finansieringspartner.

Att arbeta hos Svea Ekonomi innebär att vara delaktig i en ständig utvecklingsprocess! Genom att vara lyhörda för marknaden och kunderna, förnyas och förbättras tjänsteutbudet hela tiden. Nya tjänster, fler nöjda kunder och även förvärv av bolag gör att företaget har en stark tillväxt både i Sverige och i övriga Europa.

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb