|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Vill du vara med och utveckla ...

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Stockholm
Bransch
Data/IT
Referensnr
6439
Kontaktinformation
Anders Gustavsson
0707900496
anders.gustavsson@maxkompetens.se

Vill du vara med och utveckla framtidens transaktionstunga system?

 

Om oss
Keywords: Cobol, Mainframe, IBM, z/os, Stordator

Cobol Factory startades med den tydliga ambitionen att lösa kompetensbristen inom Cobol. Genom att skapa en central knutpunkt för information och gränsöverskridande samarbete över bransch- och bolagsgränser erbjuder vi ett attraktivt konsult- och utbildningserbjudande. Vi är redan idag Sveriges största helt nischade konsultbolag inom Cobol. Vi är dessutom redan den starkaste aktören inom Cobol-utbildning i syfte att sprida kunskap och säkerställa kompetensnivån för hela Sverige i många år framöver.

Vi har tagit en unik roll på marknaden. Detta genom att erbjuda en fantastisk miljö för våra konsulter och där vi hjälper hela branschen med ett kompetenslyft i och med våra utbildningar både för juniora och seniora utvecklare.

Vi är ett bolag i stark tillväxt och söker efter flera medarbetare som vill vara med på en spännande resa där målet med allt vi gör är att lösa framtidens kunskapsutmaningar inom Cobol. En av de största utmaningarna är det faktum att det går många fler Cobol-utvecklare i pension de närmaste åren än vad som tidigare utbildats.

Vi söker dig som minst har några års erfarenhet av utveckling inom Cobol. Vi värdesätter ditt stora intresse för programmering och att du delar vår vision om att fler skall få möjligheten att utvecklas inom Cobol. Vi kan erbjuda dig med rätt kompetens en spännande framtid genom olika roller inom utveckling, förvaltning och/eller utbildning. Vi vill väldigt gärna höra dina tankar om framtiden och vad du vill fokusera på. Vi har kunder som vill ta del av din nyutveckling inom Cobol och ditt strategiska tänkande. Om du har intresse av att lära andra vad du kan så är vår ambition att du ska få möjlighet att göra det hos oss.

Känner du igen dig och tycker detta låter som en spännande del av din framtid?
Välkommen med din ansökan redan idag då urvalet sker löpande. I jakten på våra framtida kollegor har vi valt att samarbeta med Maxkompetens AB. Dina frågor är dock välkomna direkt till Patrik Fellman på Cobol Factory. patrik@cobolfactory.se, alt. via telefon 073-5123227.

Vi ser fram emot din ansökan!
.

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb