|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Metria söker en GIS- och fjärr...

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Stockholms län
Bransch
Teknik/Ingenjörstjänster
Referensnr
6796
Kontaktinformation
Anna Hedin
anna.hedin@maxkompetens.se

Metria söker en GIS- och fjärranalyskonsult inom den skogliga sektorn!

 

Metria
Dina arbetsuppgifter
Vill du hitta nya lösningar och produkter med hjälp av den senaste tekniken? Då är du Metrias nya GIS- och fjärranalyskonsult.

Metria växer så att det knakar! Som anställd hos Metria kommer du få möjligheten att hänga med på resan mot ett samhälle där geografisk information blir allt mer tillgänglig och mer använt i olika verktyg.

Detta är en spännande och utmanande tjänst på ett företag som har en unik bredd. Du kommer att arbeta med kollegor som är engagerade, innovativa och experter inom sitt område. Tillsammans hjälper ni kunder att fatta rätt beslut och effektivisera sin verksamhet.

Som expert inom den skogliga sektorn på Metria får du vara med och utveckla verksamheten och sprida din kunskap vidare i organisationen. Här kan du få en ledande projektroll och i ett sammansvetsat team arbeta för att underlätta stora kunders vardag och öka deras konkurrenskraft. Du kommer att spela en nyckelroll i uppdrag mot kunder inom den skogliga sektorn. Du kommer att arbeta med att etablera nya kontakter inom skogsbranschen och arbeta nära kunderna för att förstå kundens behov och kvalitetskrav.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

* Genomföra analyser
* Ta fram beslutsunderlag och GIS-strategier
* Bearbetar, visualiserar, konfigurerar och konverterar geografiskt data
* Kvalitetssäkra
* Leverera lösningar till kunder
* Intern produkt- och metodutveckling
* Leda genomförandet hos kunden
* Agera som mentor och bollplank till kollegor

Din profil
Utbildning & Erfarenhet

* Jägmästare eller annan likvärdig utbildning
* Ett brett kontaktnät i skogsbranschen
* Minst fem till sju års dokumenterad arbetslivserfarenhet inom GIS eller fjärranalys antingen som konsult eller inom skogsbranschen.
* Erfarenhet av arbete som konsult

Meriterande

-Erfarenhet från arbete inom eller mot skogsbolag
-Erfarenhet från arbete inom eller mot statliga myndigheter
-Erfarenhet av statistisk analys

Vem är du?

För att lyckas i denna roll ser vi att du har ett genuint intresse för att arbeta med kunder och utveckla deras verksamheter. Då tjänsten innebär en hel del kundkontakt lägger vi stor vikt vid din kommunikativa, konsultativa och sociala förmåga samtidigt som du bör vara noggrann och ha ett sinne för detaljer. Med hjälp av din flexibilitet, ditt engagemang och din starka ansvarskänsla kan du driva både ditt eget arbete men också arbeta med problemlösning i grupp. Det är viktigt att du har lätt för att se potentiella möjligheter och kommunicera dessa till externa och interna parter. Vi ser gärna att du har ett brett kontaktnät inom skogsbranschen eller motsvarande och vill bygga vidare på detta.

Sista ansökningsdag
I denna rekryteringsprocess har Metia valt att samarbeta med rekryteringsfirman Maxkompetens. Ansökningar gås igenom löpande. Har du frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta Anna Hedin på anna.hedin@maxkompetens.se, alternativt Carolina Löfgren på carolina.lofgren@maxkompetens.se, 070- 611 02 75.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Om kunden
Vilka är Metria?

Metria är den ledande aktören inom mättjänster, geografiska informationssystem och fjärranalys. Genom smarta IT-lösningar hjälper vi våra kunder att kombinera data, analyser och trender för rätt beslut. Vi hanterar hela kedjan, från datainsamling, mätning och datalagring till analys och visualisering. Vi är experter på att förstå våra kunders verklighet och förenkla användningen av geografisk information. Bland våra 250 medarbetare, från Malmö till Kiruna, finns bred kunskap och expertis inom mättjänster, geografiska informationssystem och fjärranalys. Läs mer om oss på metria.se

Metria söker engagerade och duktiga medarbetare som kan sitt område. Vi lägger stor fokus vid din personlighet och ser gärna sökande från olika bakgrunder.

Vill du vara med och driva utvecklingen framåt tillsammans med Metria? Ansök redan idag!

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb