|

Ta emot liknande jobb via mejl för

FME specialist till Metria i S...

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Stockholm
Bransch
Teknik/Ingenjörstjänster
Referensnr
6811
Kontaktinformation
Anna Hedin
073 056 55 54
anna.hedin@maxkompetens.se

FME specialist till Metria i Stockholm!

 

Metria
Dina arbetsuppgifter
Vill du hitta nya lösningar och produkter med hjälp av den senaste tekniken? Då är du Metrias nya FME specialist!

Metria växer så att det knakar! Som FME specialist kommer du få möjligheten att hänga med på resan mot ett samhälle där geografisk information blir allt mer tillgänglig och mer använt i olika verktyg.

Detta är en spännande och utmanande tjänst på ett företag som har en unik bredd. Du kommer att arbeta med kollegor som är engagerade, innovativa och experter inom sitt område. Tillsammans hjälper ni kunder att fatta rätt beslut och effektivisera sin verksamhet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

* Utveckla lösningar för att kombinera kundens information med geografiska data av olika slag
* Agera stöd internt och externt inom frågor som rör SDI (spatial data infrastruktur), INSPIRE- direktivet samt metadata.
* Förmåga att genomföra geografiska analyser och bearbetning av geografisk information med hjälp av FME.
* Agera som FME expert och delta i designarbete av lösningsförslag.
* Bistå säljorganisationen med tekniskt säljstöd samt delta i kundmöten.

Din profil
Krav

- Du har minst 7 års arbetslivserfarenhet inom området
- Stor erfarenhet av FME Desktop, FME Server
- Förståelse för Geodatabaser
- Ha god kännedom om GML (simple och complex), XML och XSD
- Känna till INSPIRE-direktivet och dess mål, krav och förutsättningar
- God svenska både i tal och skrift

Vem är du?

För att lyckas i denna roll ser vi att du är kreativ, ansvarstagande och självständig samt är en god lagspelare. Du är noggrann och har en analytisk förmåga. Med engagemang och en stark ansvarskänsla kan du både driva ditt eget arbete och arbeta med problemlösning i grupp. Du trivs även med att sprida dina kunskaper, både internt och externt.

Sista ansökningsdag
Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till rekryteringsansvarig Anna Hedin, anna.hedin@maxkompetens.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Om kunden
Vilka är Metria?

Metria är den ledande aktören inom mättjänster, geografiska informationssystem och fjärranalys. Genom smarta IT-lösningar hjälper vi våra kunder att kombinera data, analyser och trender för rätt beslut. Vi hanterar hela kedjan, från datainsamling, mätning och datalagring till analys och visualisering. Vi är experter på att förstå våra kunders verklighet och förenkla användningen av geografisk information. Våra 250 medarbetare, från Malmö till Kiruna, har en bred kunskap och expertis. Läs mer om oss på metria.se.

Metria söker engagerade och duktiga medarbetare som kan sitt område. Vi lägger stor fokus vid din personlighet och ser gärna sökande från olika bakgrunder.
Intresserad? Ansök redan idag!

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb