|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Vi söker en vass specialist in...

Vi söker en vass specialist inom Dynamics NAV –till Royal Design i Kalmar!

Vill du arbeta med Microsoft Dynamics NAV på ett av ett av Skandinaviens största e-handelsbolag för design, möbler och heminredning? Då är det här rätt tjänst för dig!

Hos oss får du jobba på ett småländskt designföretag med rötterna i en världsberömd entreprenörsanda, ständigt nytänkande och kärleken till design!

 

Om tjänsten

I din roll som specialist inom Dynamics NAVr du en nyckelroll i teamet som bygger RoyalDesigns nya unika kanalsplattform för över tio internationella marknader och 14 fysiska butiker. Tillsammans med kollegorna på IT-avdelningen får du ansvar för att underhålla vidareutveckla vårt ERP-system samt kringliggande TA-System.

Exempel på arbetsuppgifter är:

 • Analyser och förstudier
 • Design och konfigurering
 • Utveckling i Microsoft Dynamics NAV (inklusive tilläggslösningar)
 • Förvaltning och installationer
 • Prestandaoptimering

 

Din profil

Vi ser att du har ett starkt engagemang för ditt arbete och ett eget driv. RoyalDesign växer så det knakar och det går fort i svängarna. Därför behöver du vara flexibel, en riktig lagspelare och gilla att jobba i högt tempo och som delar med dig av din kunskap till andra.

Kvalifikation du bör ha:

 • Utbildning inom Systemvetenskap, Datavetenskap, Civilingenjör eller motsvarande
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
 • God erfarenhet av utveckling och optimering inom Microsoft Dynamics NAV

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från E-handel, kompetens och erfarenhet av Azure och främst Azure SQL (PaaS). Kompetens av TA-System och gärna Logtrade. Tasklet.

 

Låter detta intressant?

Välkommen med din ansökan genom att klicka på ”Ansök” nedan.

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Om du har frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta Isabel Paymandar på Monster, +46 (0) 70-342 03 50. alt. Isabel.paymandar@monster.se Observera att vi EJ tar emot ansökningar via e-post.

 

 

Om oss:

Royal Design är ett av Skandinaviens största e-handelsbolag för design, möbler och heminredning – ett småländskt designföretag med rötterna i en världsberömd entreprenörsanda, ständigt nytänkande och kärleken till design. Bolaget grundades av Hans Bengtsson och Andreas Ekberg, två smålänningar med bakgrund inom ekonomi, IT, entreprenörskap och marknadsföring och som var tidiga med att upptäcka internets enorma möjligheter och potential. Royal Design var en småländsk idé som idag har växt över hela landet och vidare ut i världen. Royal Design handlar om design till rätt pris – om att erbjuda världens bästa design till världens bästa priser. Royal Design Group AB är ett tillväxtbolag och har idag ca 200 anställda och omsätter ca 750 MSEK.

Royal Design har funnits på nätet sedan 1999, det gör bolaget till ett anrikt internetföretag och en veteran inom e-handel. Royal Design och grundarna såg tidigt att internet var framtidens handels- och mötesplats och att det nya mediet skulle öppna för en ny väg framåt – en handel med ett större sortiment, smidigare logistik och ännu bättre priser. Detta är grunden i Royal Designs affärsidé tillsammans med en vilja att testa nytt, knyta till sig världens bästa varumärken och en plan att ständigt expandera både sortimentet och verksamheten.

 

Sökord: Dynamics NAV, IT konsult, IT utvecklare, Programmerare,Microsoftkonsult,Microsoftconsult, Microsoft dynamics ax consultant, ERP system, Dynamics CRM ,

 

 

ANSÖK HÄR

TIPSA EN VÄN

DELA JOBB

Översikt

 • Företagsnamn
  Royal Design
 • Placering
  Kalmar, KLMR
 • Anställningsform
  Heltid
  Tillsvidare