|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Junior Javautvecklare sökes ti...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Stockholm, Stockholms län

Bransch

Data/IT

Anställningsform

Heltid

Junior Javautvecklare sökes till modernt och snabbväxande bolag!

Data/IT

Är du en nyexamninderad Javautvecklare och intresserad av att starta kariären på ett av Sveriges snabbast växande företag? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi i en direktrekrytering till vår kund juniora Javautvecklare. Vår kund är ett IT-företag som grundades 2008 och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Företaget tillhandahåller betalningslösningar för e-handelsbranschen och hanterar idag cirka två miljoner transaktioner i månaden. Vår kund erbjuder lokaler i toppklass och mycket goda förmåner. Idag är man cirka 130 personer anställda och växer i högt tempo.

I rollen som Javautvecklare ingår du i ett mindre team där vikten till en början kommer ligga på en gedigen onboardning med utbldning och introprogram. Huvudsakliga aretsuppgifter kommer bestå i bland annat.

- Backend Java-utveckling.
- Utveckling och nya lösningar av bankrobotar.
- Underhåll av mjukvarulösningar vilka är relaterade till banklösningar.
- Felsökning.

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att man kommer bli direkt anställd av företaget och arbeta inhouse. Arbetstiderna är kontorstider och vi arbetar löpande med intervjuer då tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidater.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha en eftergymnasial utbildning, gärna inom en ingenjörsutbildning eller data-och systemvetenskap. Det kan även vara aktuellt om du har en YH-utbildning inom utveckling. Du ska ha goda kunskaper i Java och gärna ha ett starkt intresse inom open source och ett allmänt datorintresse sen barnsben. Du ska även vara en problemlösare med förmåga att förstå och lösa komplexa problem samt goda kunskaper i svenska och engelska. Stämmer beskrivningen in på dig? Sök då redan idag!


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här