|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Systemutvecklare / utvecklare ...

 
 
 
banner

Systemutvecklare / utvecklare till Responsive Development Technologies

Är du en skicklig programmerare som brinner för komplex problemlösning? På Responsive får du möjlighet att arbeta i ett expansivt företag med internationellt kända kunder.

Om företaget

Responsive är ett teknikkonsultföretag med fokus på moderniserad system- och programvaruutveckling. De engagerar sig starkt i sina kunders utvecklingsprojekt och bidrar på så sätt med sin skicklighet och erfarenhet i roller som exempelvis utvecklare, Scrum master, produktledare, testare och projektledare. Detta gör de genom att använda moderna utvecklingsmetoder såsom Agile, Scrum, Kanban och Lean. Men också genom att erbjuda coaching, föreläsningar och hålla workshops för sina kunder. Företaget har en stabil position på marknaden och arbetar med flera startupbolag samt kunder såsom Ericsson, Zenterio, Cendio, Autoliv, Siemens m fl.

Responsive består idag av 7 medarbetare och har sitt kontor i Mjärdevi i Linköping. De expanderar och söker nu fler duktiga systemutvecklare som vill vara med på resan. Är du rätt person finns möjlighet att forma din egen roll i företaget och ta mer ansvar genom att hålla utbildningar, workshops eller arbeta mot roller som teamledare och projektledare.

Arbetsuppgifter

Du arbetar kundorienterat med systemutveckling både med front- och back-end. Arbetsinnehållet kan handla om att koda, testa, hantera krav, arkitektur och design. Du kommer främst att använda Java, C++ och C# och arbetar både ute hos kund och inhouse tillsammans med företagets utvecklingsteam. Du har mycket kundkontakt och kommer att samarbeta och kommunicera med flera parter för att på bästa sätt göra korrekta behovsanalyser och lösa kundens problem. Saknar du erfarenhet inom vissa områden finns det stöd och utrymme för dig att utvecklas. Företaget arbetar aktivt med kompetensförsörjning av sina medarbetare och genomför därför uppföljningar var tredje vecka för att stämma av behovet hos varje enskild person.

Formella krav

• Eftergymnasial utbildning inom relevant område
• Goda kunskaper i Java, C++ och C#
• Meriterande om du har något års erfarenhet av liknande roll samt samt av agil systemutveckling
• Du uttrycker dig väl i tal och skriv, såväl i svenska som engelska

Vi söker dig som är utåtriktad och har ett stort intresse för IT och systemutveckling. Du är kommunikativ och drivs av att lösa problem. Du trivs i sociala sammanhang och är en lagspelare som kan ta ansvar för leverans och kvalitet i ditt arbete. Ingen dag är den andra lik vilket gör arbetet attraktivt för dig som motiveras av föränderliga arbetsuppgifter. Rollen kräver även att du är engagerad, lösningsorienterad och lyhörd inför kundens behov.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Systemutvecklare, utvecklare, Java, C#, IT, C++, Konsult, Utveckling, Scrum, Agil, Kanban, Lean

Ansök härTillbaka