|

Ta emot liknande jobb via mejl för

ÅF söker juniora mjukvaruutvec...

Spara företag som favoritSparat företagSpara jobbMejla jobbAlla ÅF-jobb  Dela jobbRapportera denna annons
ÅF söker juniora mjukvaruutvecklare! jobb i Göteborg, Västra Götalands Län Sverige
 • Ansök här
 • About ÅF


ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen. ÅF – Innovation by experience.

ÅF söker juniora mjukvaruutvecklare!

Om jobbet

Vi på ÅF kan stolt meddela att vi precis vunnit utmärkelsen "Sveriges mest attraktiva arbetsplats" bland unga ingenjörer! Vi söker nu dig som vill utvecklas och inspireras tillsammans med oss.

http://www.afconsult.com/sv/jobba-hos-oss/attraktiv-arbetsgivare/mest-attraktiva-arbetsgivare-2016/

ÅF expanderar och så även vi på IT Solutions i Göteborg. Nu söker vi juniora mjukvaruutvecklare till högteknologiska uppdrag och hoppas att du är en av dem. Hos oss möts du av teamwork, ett glatt gäng konsulter och inte minst utmanande uppdrag inom flera olika branscher.

Vem är du?

Vi söker just nu dig med minst 3-årig eftergymnasial utbildning inom IT som ser fram emot att dra igång din karriär inom mjukvaruutveckling.

Du har under din studietid alternativt på din fritid kommit i kontakt med:

 • C#/.NET
 • Java
 • Databaser

Vi ser gärna att du har ett intresse för frontend och kanske har du testat på Angular eller något liknande ramverk? Du har även fått testa på hur det är att arbeta agilt, kanske scrum-liknande under dina projekt. Helst av allt vill vi ha en grymt trevlig prick som brinner för mjukvaruutveckling!

Ett måste är dock goda kunskaper, i tal och skrift, i svenska och engelska då våra kunder arbetar både inom och utanför Sveriges gränser.

Skicka in din ansökan redan idag! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. I din ansökan ser vi gärna att du skickar med exempel på dina projekt/hemsidor/github – ja, något där vi kan se mer av ditt intresse för programmering!

Vi erbjuder

ÅF vill vara den arbetsgivare som du är stolt över att vara en del av. Vi arbetar med projekt högt och lågt för att få dig att trivas, med allt från att ha ett långsiktigt fokus på hållbarhet i det vi gör till att det finns klubbar du kan joina som matchar just dina intressen.

Våra medarbetare trivs då de har uppgifter som matchar deras kompetens, en chef de utmanas av och att det finns möjlighet att påverka sin egen utveckling via tex våra konsultdrivna kompetensgrupper, meet-ups, inhouseprojekt eller genom att ta den där certifieringen du siktat på!

Sammanfattningsvis söker vi dig som vill bli en del av marknadens vassaste kompetens och som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.
ÅF – Innovation by experience.

Kontaktuppgifter för frågor

Anna Strebel (Rekryterare)
+46105053263
anna.strebel@afconsult.com

ÅF Logo
 • Placering
  Göteborg
 • Bransch
  Teknik/Ingenjörstjänster
 • Anställningsform
  Heltid, Tillsvidare
 • Sista ansökningsdag
  20/11/2017
Följ oss

Facebook Twitter
ÅF Bottom
Ansök här