|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Elkonstruktör till Pöyry

 
 
 

Elkonstruktör till Pöyry

Studentwork

Information om företaget
Pöyry är ett internationellt konsult- och ingenjörsföretag som levererar strategisk rådgivning och ingenjörstjänster med stor kapacitet och hög kompetens för genomförande av sina kunders projekt. Pöyrys fokusområden är kraftproduktion, transmission & distribution, skogsindustri, kemi & bioraffinering, gruv & metall, transport och vatten. På Pöyry arbetar 5000 experter fördelade på 130 kontor i 40 olika länder. På Karlstadskontorets el-, instrument- och automationsavdelningen (ELIA) arbetar idag cirka 15 konsulter. För att möta kundernas behov behöver de förstärka ELIA-avdelningen med ytterligare en konsult som kommer att arbeta med projektering inom el mot industrin. Pöyry sitter i nya moderna kontor nära centrum med möjlighet till bra kommunikationer. På kontoret är de cirka 60 konsulter som förutom ELIA arbetar inom disciplinerna Bygg, Process, Projektledning och Rör- och anläggning.

Dina arbetsuppgifter
På Pöyry erbjuds du många och varierande arbetsuppgifter, arbetet är omväxlande med kunder inom de flesta branscher. Med våra kunder och kommande projekt innebär tjänsterna många utmaningar och möjligheter till utveckling både personligt och tekniskt. Du hamnar inom Pöyry’s dynamiska projektmetodik med samarbete mellan våra andra avdelningar som process, miljö, projekt, bygg och anläggning.
I rollen arbetar du självständigt och i team tillsammans med övriga kollegor. Utöver konstruktionsarbete har du möjlighet till ansvar för egna projekt och ibland för din disciplin i multidisciplinära projekt. De flesta uppdragen är inom Sverige, men vissa projekt ger möjlighet till utlandsuppdrag.
Vi jobbar bl.a. med:
- Förstudier
- Förprojekt
- Projektering och framtagning av dokumentation
- Utcheckning och igångkörning


Din profil
Till den här tjänsten söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning inom el och konstruktion eller motsvarande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort. Som person är du ansvarstagande, strukturerad och noggrann. Du är kommunikativ, nyfiken och självdriven och trivs med att arbeta med olika projekt och uppgifter.
Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag på 6 månader då du är anställd hos Studentwork och arbetar hos Pöyry. Därefter är ambitionen att rätt person blir anställd direkt hos Pöyry.
Vi arbetar med ett löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Dela jobbet:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Share Icon
  • Företag: Studentwork
  • Titel: El/Elektronik
  • Kategori: Teknik/Ingenjörstjänster
  • Employment: Heltid, Tillsvidareanställning
  • Placement: Karlstad
  • Published: 2017-10-03

OM OSS

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studerande och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.