|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Ansvarig IT- arkitektur och sä...

Spara företag som favoritSparat företagSpara jobbMejla jobbAlla Almi Företagspartner AB-jobb  Dela jobbRapportera denna annons
Ansvarig IT- arkitektur och säkerhet till Almi Företagspartner AB jobb i Stockholm, Stockholms Län Sverige

Ansvarig IT- arkitektur och säkerhet till Almi Företagspartner AB

  • Placering:
    Stockholm
  • Anställningsform:
    Heltid
  • Anställningstyp:
    Tillsvidareanställning

Almi befinner sig i starten på ett spännande utvecklingsskede där IT med hjälp av dig är en viktig del! Har du bredd i din IT-bakgrund och intresse och erfarenheter inom arkitektur och säkerhet? Då kan du vara den vi söker!

Passar Almi dig?

På Almi har alla ett starkt gemensamt intresse -- vi vill se fler växande och framgångsrika företag i Sverige. För att trivas hos oss ska du stimuleras av att arbeta för andra människors framgång och hållbart företagande. Vi söker medarbetare som är utåtriktade, tänker affärsmässigt och har ett stort engagemang för företagande. Miljön är dynamisk och ger möjlighet till personlig utveckling.

Almi befinner sig i ett spännande utvecklingsskede. Det är en innovativ och nytänkande miljö. Drivkraften är att optimera resurserna för att skapa tillväxt i företag.

På Almi är kompetensnivån hög och samhällsengagemanget en viktig drivkraft. Vi ligger i framkant gällande mångfaldsarbete, det gäller både i arbetet med ut mot företagen och i den interna verksamheten. Almi driver ett aktivt mångfaldsarbete både internt och externt och vi tror på att våra medarbetares olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet. I rekryteringssammanhang är fokus på mångfald utifrån exempelvis kön, ålder, och utländsk bakgrund en självklarhet.

Almi investerar i framtida tillväxt. Vi erbjuder lån och rådgivning till företag som vill utvecklas och växa. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas. Genom Almi Invest investerar vi riskkapital i företag i tidiga skeden med stor tillväxtpotential och en skalbar affärsidé. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 50 kontor över hela landet.

Din vardag på Almi

I din roll är du ansvarig för område Arkitektur och Säkerhet och utvecklar området tillsammans med övriga affärsutveckling, verksamhet och IT-partners. Du kommer till exempel att implementera IT-lösningar efter policys och regelverk som tagits fram av informationssäkerhetsansvarig, ta fram systemklassningar, certifieringar, ta fram och förvalta arkitekturkarta, ställa krav i upphandlingar etc.

Du är också ansvarig för change- och release processen tillsammans med partners och systemansvariga i verksamheten. Du driver CAB-möten med partners och deltar i styr- och projektgrupper inom ditt område.

Din vardag kommer vara varierande, du arbetar i ett teambestående av systemansvarig och IT-chef där ni tillsammans samarbetar och prioriterar mellan er.

Vem är du?

Vi söker dig med stort eget driv och bred IT-bakgrund som vill vara med och vidareutveckla och driva IT tillsammans med övriga affärsutveckling och verksamheten med fokus på dina huvudområden - arkitektur och säkerhet. Du behöver inte vara fullfjädrad arkitekt eller säkerhetsspecialist men troligen har du haft delar av områdena i dina tidigare roller.

Du har vana och är bekväm i att hantera leverantörer och har den tekniska kompetensen för att kravställa och utvärdera lösningsförslag inom ditt område. Du är även van att arbeta med förvaltning och projekt på ett strukturerat sätt. Troligtvis har du projektlett några IT-projekt tidigare och är van att arbeta med avtalsuppföljning/SLA. Du kommer även att vara en viktig person i icke-funktionell kravställning i samband med upphandling, som är bra om du har erfarenhet av. Du har även kännedom och viss erfarenhet kring ITIL-processen och någon projektmetodik.

Wise IT AB Careers
Wise IT AB Logo
Wise IT hjälper dig att utvecklas och att ta nästa steg i din karriär - som anställd konsult, underkonsult eller rekryterad direkt till kund.

Hitta ditt nästa drömjobb hos oss!

Läs mer om oss på: www.wiseit.se
Wise IT AB Service