|

Ta emot liknande jobb via mejl för

.NET /JAVA/PHP/FULLSTACK DEVEL...

.NET /JAVA/PHP/FULLSTACK DEVELOPER TILL EUROPAS BÄSTA ARBETSGIVARE

banner

.NET /JAVA/PHP/FULLSTACK DEVELOPER TILL EUROPAS BÄSTA ARBETSGIVARE.NET /JAVA/PHP/FULLSTACK DEVELOPER TILL EUROPAS BÄSTA ARBETSGIVARE

JobBusters.NET /JAVA/PHP/FULLSTACK DEVELOPER TILL EUROPAS BÄSTA ARBETSGIVARE
Arbetsuppgifter
Vår kund söker just nu efter kreativa .Net/Java/PHP/Fullstack Utvecklare. Vår kund har i år blivit utsedda till Europas bästa arbetsgivare och som .Net/Java/PHP/Fullstack utvecklare jobbar du i ett skandinaviskt silicon valley med egen skola, traineeprogram, spännande kunder, förmåner och med stort eget inflytande över organisationen.

I rollen som .Net/Java/PHP/Fullstack utvecklare jobbar du oftast ute hos kund i olika spännande uppdrag, du har själv vetorätt vad gäller vilka uppdrag du vill åta dig och samma lön oavsett om du befinner dig på eller mellan uppdrag. Eftersom vår kund har en egen skola och utbildningsprogram kan du som har intresse medverka på utbildningar och även få möjlighet att utbilda själv.

Har du 2 års erfarenhet av utveckling inom .Net, Java eller PHP med fokus på webb? Då får du inte missa den här chansen! Sök redan idag då vi tillämpar löpande urval. Du kan även söka denna tjänst snabbt utan CV.

Företagspresentation
Vår kund är flerårigt prisbelönade och blev i år utsedda till Europas bästa arbetsgivare, något som visar sig i goda resultat och låg personalomsättning. Det är svårt att hitta ett bolag med fler personalförmåner och en starkare inflytandeorganisation. Vår kund grundades 2005 och ägs fortfarande till 100% av grundaren till bolaget. Vår kunds primära område är avancerad webbutveckling, där de varit med och utvecklat flera tongivande delar i dagens appar, spel och teknik. Vår kund har specialister i alla led, vilket innebär att de i sin tur kan erbjuda sina kunder hela kedjan. Allt ifrån backend delar, molntjänster, funktionell frontend samt grafisk formgivning och interaktionsdesign.

Vill du som .Net, Java eller PHP utvecklare vara en del av något stort, som ger dig glädje och energi i ditt arbete? Då ska du arbeta hos denna kund.

Kvalifikationer
- Du har minst 2 års erfarenhet inom utveckling såsom Java EE, .Net eller PHP

- Du är van vid att arbeta självständigt med mycket eget ansvar

- Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift

- Det är meriterande om du har erfarenhet inom React och/eller Angular

Personliga egenskaper
Som .Net/JAVA/PHP Utvecklare är du nyfiken och har ett stort intresse för programmering och systemutveckling. Du är prestigelös och gillar att lära samt även lära ut av nya tekniker och kunskaper.

Vad vår kund kan erbjuda
Vår kund erbjuder dig en trygg arbetsplats samtidigt som du får variation och spännande uppdrag. Vår kund utmärker sig bland sin mängd av förmåner och sitt engagemang för sina anställda. För vår kund är det viktigt med livsbalans, vilket innebär minimal övertid för anställda en rad hälsoförmåner.

Som konsult hos vår kund har du vetorätt vad gäller vilka uppdrag du tar på dig.

Hos vår kund har medarbetarna roligt tillsammans och hittar gärna på aktiviteter som passar alla oavsett familjesituation. Vill du certifiera dig får du en rejäl bonus för detta.

Vår kund har medarbetare som stannar kvar länge och har blivit utsedda till Europas bästa arbetsgivare.

Lön
Fast lön. Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.


Kontaktperson(er)
Carolina Lundgren
08-525 240 17
carolina@jobbusters.se

Ansök här JobBustersJobBusters


Översikt

Placering

Stockholm, STHM

Bransch

IT - Mjukvara
IT

Anställningsform

Heltid
Tillsvidare

Karriärnivå

Ingångsnivå