|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Wise IT Söker Juniora Supportt...

Spara företag som favoritSparat företagSpara jobbMejla jobbAlla Wise IT Stockholm-jobb  Dela jobbRapportera denna annons
Wise IT Söker Juniora Supporttekniker jobb i Stockholm, Stockholms Län Sverige

Wise IT Söker Juniora Supporttekniker

  • Placering:
    Stockholm
  • Anställningsform:
    Heltid
  • Anställningstyp:
    Tillsvidareanställning

Är du en person som gillar nya utmaningar? Trivs du i en varierande miljö där du får utvecklas? Vill du få en skjuts in i din IT karriär? Då konsultrollen hos Wise IT rätt för dig.

Som konsult på Wise IT sköter vi det mesta som har med jobbsökande att göra samtidigt som du får omväxlingen, utmaningen och utvecklingen som kommer med nya uppdrag. Med ett erfaret team bakom dig känner du dig trygg i varje steg i din karriär, från intervju till signering.

Passar vi dig?

Wise IT är ett rekryterings- och konsultföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb. Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb med bra lön, trygghet, förmåner och ett stort nätverk. Ett jobb där du kan byta uppdrag om och när du vill. Uppdrag som vi letar upp till dig och som kan leda till en anställning eller värdefull erfarenhet. Vi står vi bakom dig hela vägen -- i ditt nästa steg.

Wise IT har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och ingår i Wise Group, en koncern med specialistbolag inom HR och rekrytering. Wise Group är listat på Nasdaq Stockholm, Small Cap.

Din Vardag

En vanlig dag kan bestå av support via telefon och mail, men även en del on-site ärenden. Du kommer att arbeta med ärendehanteringssystem där du sorterar och prioriterar ärenden allteftersom de kommer in, för att slutligen lösa majoriteten. Du kommer ha stor frihet att jobba självständigt med felsökning av både mjuk- och hårdvara.

Vem är du?

Jobbet passar dig som har ett tekniskt intresse och trivs med att ge support till andra människor. Du motiveras av problemlösning samtidigt som din pedagogiska sida gör det lätt för dig att förklara för användarna på ett begripligt sätt. Du kommer tillsammans med dina kollegor sitta i fräscha lokaler i Stockholm.

Tjänsten ställer krav på både hög serviceförmåga samt teknisk färdighet därför ser vi gärna att du har grundläggande teknisk kunskap och gärna tidigare erfarenhet av arbete i helpdesk. Har du även gymnasial IT-utbildning och/eller KY-utbildning inom IT-området ses det som meriterande.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag, urvalet sker löpande.

Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna kandidatansvariga Ava Fard ava.fard@wiseit.se eller Johanna Nybom johanna.nybom@wiseit.se

Wise IT AB Careers
Wise IT AB Logo
Wise IT hjälper dig att utvecklas och att ta nästa steg i din karriär - som anställd konsult, underkonsult eller rekryterad direkt till kund.

Hitta ditt nästa drömjobb hos oss!

Läs mer om oss på: www.wiseit.se
Wise IT AB Service