|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Mjukvaruingenjör till utveckli...

 
 
 

Mjukvaruingenjör till utveckling av nästa generations mjukvaruprodukter

Dfind IT söker konsulter till uppdrag hos Emerson Process Management, som är ett av världens ledande företag inom processautomation. Emerson levererar produkter och kompletta systemlösningar till processindustrier i Sverige och internationellt. Produktprogrammet omfattar bl.a. processtyrsystem, underhållssystem, mätutrustning för tryck, flöde, massaflöde, nivå, temperatur och analysutrustning för vätskor och gaser. Utveckling pågår ständigt i teknikområdets absoluta framkant.

I tjänsten kommer du att ingå i en gruppering inom produktutvecklingsavdelningen som har ansvar för utvecklingen av mjukvara för radarbaserade sensorer, datainsamlings-/kommunikationsenheter samt tillhörande konfigurationsverktyg och operatörssystem. Du kommer att arbeta med såväl inbyggd mjukvara som PC/moln/mobil-app mjukvara. I rollen som Mjukvaruingenjör kommer du att arbeta med exempelvis kravanalys, design, implementation och test.

Uppdragsgivare: Dfind IT

Ort: Linköping

Omfattning: Tillsvidareanställning, Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta gärna Jimmy Merell (Business Manager) på jimmy.merell@dfind.se eller 0733-57 36 97 alternativt Sebastian Dejler (Rekryteringskonsult) på sebastian.dejler@dfind.se eller 0725-290605.

Kvalifikationer:

  • Civilingenjörsutbildning inom exempelvis elektronik, data eller teknisk fysik.
  • Bra programmeringskunskaper och ett stort intresse för mjukvarudesign.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Meriterande:

  • Erfarenhet av arbete med utveckling av mjukvara.
  • Erfarenhet av programmeringsspråken C/C++/C#.
  • Kunskaper inom områden så som realtidssystem, signalbehandling och säkerhetskritiska system.
  • Erfarenhet av agilt/scrum-baserat arbetssätt.
Vi söker dig med starkt analytisk förmåga, som är strukturerad och som gillar att jobba med problemlösning. Vi ser gärna att du främjas av lagarbete, men att du också har en egen drivkraft i ditt självständiga arbete. Du är kreativ och jobbar för att utvecklas som person, men också företagets arbetssätt och produkter.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.

Om Dfind IT
Dfind IT är Nordens första smarta IT-konsultbolag som skapar utvecklingsmöjligheter för organisationer, företag och människor inom IT. Vår personalstrategiska kompetens i kombination med våra innovativa lösningar möjliggör personallösningar med en snabb och smidig anpassning till våra kunders omvärld.

Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.