|

Ta emot liknande jobb via mejl för

IT Gruppchef till RNB Retail a...

 
 
 
banner

IT Gruppchef till RNB Retail and Brands

Vill du arbeta som gruppchef inom IT på ett företag centralt i Stockholm? Trivs du i en miljö med högt tempo och varierande arbetsuppgifter? Då ska du definitivt söka den här tjänsten.

Om företaget

Bravura söker för RNB Retail and Brands räkning en gruppchef inom IT till kontoret i Stockholm. RNB äger, driver och utvecklar butiker inom mode, konfektion, accessoarer, juveler och kosmetik med fokus på en service- och köpupplevelse utöver det vanliga. Försäljningen bedrivs inom två butikskoncept: Brothers och Polarn O. Pyret. Inom affärsområdet varuhus driver Departments & Stores butiker på NK i Stockholm och Göteborg.

Detta är ett vikariat på heltid som löper över sex månader, för rätt person finns chans till förlängning.

Arbetsuppgifter

I rollen som gruppchef inom IT kommer du att arbeta på IT-avdelningen där det idag arbetar 16 personer. Som gruppchef är du ytterst ansvarig för den grupp som ansvarar för affärssystem, HR-system, infrastruktur, arbetsplats etc. Du ansvarar för personal, budget, för att driva det dagliga arbetet samt för strategiska frågor inom området. I arbetsuppgifterna ingår även ansvar för bland annat outsourcing, upphandlingar och leverantörsavtal. Då företaget är en serviceinriktad organisation läggs stor vikt vid att förstå verksamhetens behov och att hjälpa dem göra IT till affärsnytta. De utgår från ITILs processer men vill gärna att du driver och förbättrar deras rutiner. Du rapporterar till koncernens IT-chef och ingår i IT:s ledningsgrupp.

Formella krav

• Akademisk examen inom data/IT eller motsvarande
• Erfarenhet av chefsroll med personalansvar
• Erfarenhet av systemförvaltning och/eller systemutveckling inom IT
• Meriterande: erfarenhet från Retail
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift

Som gruppchef behöver du vara strukturerad och driven då du både driver ditt och dina medarbetares arbete framåt. Rollen innefattar personalansvar och därav krävs det att du är en god kommunikatör med förmåga att stötta, coacha och utveckla andra i arbetet. Vidare är du initiativtagande och självgående med god insikt om hur man i en chefsroll ansvarar för utveckling och effektivisering. Det är även viktigt att du är en flexibel och prestigelös person som motiveras av att arbeta på en plats där det händer mycket, stort som smått.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, IT-chef, ITIL, personalansvar, HR, upphandling, outsourcing, avtal, affärssystem, systemförvaltning, systemutvekling, data, budget

Ansök härTillbaka