|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Tech Lead till snabbväxande bo...

perido

Tech Lead till snabbväxande bolag inom musikbranschen

Ett snabbväxande, tekniktungt företag inom musikbranschen behöver din hjälp!  Har du flerårig erfarenhet av systemutveckling samt ledarskap i någon form? Är du duktig på att forma och utveckla nya grupperingar inom IT-branschen? Då är det här utmaningen för dig!

Beskrivning

Vi på Perido är på jakt efter en Tech Lead till en av våra kunder, ett välkänt och tekniktungt bolag inom musikbranschen. Bolaget är mitt i en tillväxtfas och söker nu en vass Tech Lead. Företagets kultur består av innovation, samarbete, transparens, passion och lekfullhet – vilket är kärnan för verksamheten. Bolaget har kontor i både Stockholm och New York och den här tjänsten är placerad i fina lokaler mitt i centrala Stockholm.

Du och ditt teams främsta uppgift är att utveckla och leverera ett av organisationens stora interna system. Du kommer att leda och bygga ett team av utvecklare som arbetar i en agil miljö. Som team bygger ni lösningar och utvecklar system som bidrar till att bolagets musiktjänst förbättras. Den tekniska miljö som används är Java och Python i kombination med Cassandra, PostgreSQL och tjänster från Google Cloud.

Vi söker en person som gärna har erfarenhet inom Java, Python, serviceorienterad arkitektur, cloud-native teknik och komplexa software koncept. Vi letar efter en person som förstår genuin företagskultur och som vill vara med och forma företagets fortsatta tillväxt och expansion. För att trivas i den här rollen bör du vara en person som har lätt att motivera och leda andra. I tjänsten får du möjlighet att leda och guida några av de mest erfarna utvecklarna som arbetar för företaget.

Är det dig vi letar efter? Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Kravprofil
  • Minst gymnasial utbildning
  • Minst 5 års erfarenhet av systemutveckling
  • Erfarenhet av ledarskap
  • Kunskaper i Java och Python
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på engelska
Meriterande
  • Erfarenhet av serviceorienterad arkitektur
  • Kunskaper i cloud-native teknik
Omfattning och tillträde

Heltid, konsultuppdrag fram till Q1 2018. Tillträde 2017-06-30.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.

Perido

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag. Vår vision är att alla trivs och är engagerade på jobbet. Det inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra kandidater. Vi tycker om att arbeta med människor och vi har lång erfarenhet av att hjälpa organisationer med kompetensförsörjning och att hjälpa människor att hitta spännande karriärvägar. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar vardagar inom 24 timmar. Ange tjänstens referensnummer 15498LF i ämnesraden.

 

 
 
Kontakt

Frågor: fraga@perido.se

Hemsida: www.perido.se

 

 

Sökord: Tech Lead, systemutveckling, ledarskap, IT, utveckling

 

Om Perido
Visionen för vår konsult- och rekryterings-
verksamhet är att alla trivs och är engagerade på jobbet. Det omfattar våra medarbetare, våra konsulter, alla kandidater och personalen hos våra kunder. Visionen ställer höga krav på oss att matcha rätt kandidat eller konsult till de uppdrag våra kunder ger oss. Vi arbetar med detta varje dag, i varje situation.

Perido grundades 2003 och sedan dess har vi hjälpt tusentals att hitta jobb där de trivs. Idag är vi 700 medarbetare, varav 650 är konsulter på uppdrag över hela landet.


AAA Perido Skills AB