|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Testautomatiserare med intress...

Kentor
  • Kentor Banner
  • Kentor Banner
  • Kentor Banner

Testautomatiserare med intresse för TV och OTT

 

Vem är du?

Som testautomatiserare kommer du bland annat ansvara för att bygga upp automatiserade testramverk, arbeta med proaktiva åtgärder, såsom att t.ex. tillhandahålla rekommendationer och guidelines för automatiserings- och prestandatestverktyg, samt strategier för automatiserade låg- och högnivåtester. Du är bekväm med att göra riskanalyser och arbeta nära andra specialister i teamet.

Vi tror att du ser möjligheterna framför problemen och drivs av att hela tiden göra saker på ett smartare sätt. Arbetet ställer krav på att du är flexibel, affärsmässig och kan samarbeta. Eftersom våra uppdrag utförs i projektform söker vi medarbetare som gillar att arbeta agilt och leverera högkvalitativa resultat. Du har det där lilla extra som skiljer dig från mängden, och som gör dig till en utmärkt lagspelare i vårt team.

Kompetenser

  • Intresse för testautomatisering och mobila applikationer
  • Arbetat med relevanta verktyg (t.ex. Selenium, Appium, Calabash,JMeter, Robot framework, Cucumber, SoapUI, Jira, Jenkins)
  • Erfarenhet av agilt arbetssätt, samt agila testmetoder (t.ex Exploratory Testing)
  • Utvecklarbakgrund/kunskap inom t.ex. Java, Python, Ruby eller .Net (C#) är ett stort plus, liksom erfarenhet av tex TDD eller BDD.
  • God kommunikativ förmåga på svenska och engelska i tal och skrift

Vilka är vi?

Kentor är ett framgångsrikt konsultföretag med många mycket nöjda kunder och entusiastiska medarbetare. Vi har en kultur som inspirerar till kreativitet, där det är högt i tak och vi har kul på jobbet. Det går bra för oss och har så gjort sedan starten 1983, nu är vi 320 konsulter och finns i både Stockholm, Göteborg och S:t Petersburg.

Känner du igen dig i beskrivningen och är intresserad av ett mycket omväxlande och inspirerande jobb hos ett driftigt och framgångsrikt företag?

Ansökan

Låter detta intressant? Sök redan idag! Har du frågor om tjänsten eller Kentor, tveka inte att höra av dig direkt till teamchef Vincent Costermans, vincent.costermans@kentor.se

Overview

Placering

STHM

Bransch

IT

Anställningsform

- Heltid

På Kentor jobbar vi nära våra kunder och låter inspiration, nyfikenhet och energi prägla våra projekt. Vi vågar tänka nytt och vi tar ibland utmanande vägval. Då vi brinner för att skapa verklig nytta får vi långsiktiga relationer med våra kunder.