|

Ta emot liknande jobb via mejl för

C++ utvecklare med erfarenhet ...

Snille Bemanning Logo

C++ utvecklare med erfarenhet av applikationsserver-utveckling

Som utvecklare hos Inobiz blir du en del av ett skickligt team som arbetar tillsammans med utveckling av integrationsmjukvara. Då företaget har en nära relation till sina kunder är det naturligt med ett helhetsansvar, där du således finns med under hela processen – från idé och utveckling fram till kundsupport. Du kommer du vara en viktig pusselbit i utvecklingsteamet och vi ser gärna att du är ansvarstagande och initiativrik som person. Vi letar efter någon med avancerade kunskaper i C++ och som har god erfarenhet av applikationsserver-utveckling.

Arbetsuppgifterna består främst i att skriva om nuvarande server samt vara delaktig i att ta fram nästa generation. Du kommer vara delaktig i stora projekt och det är viktigt att du är drivande och självgående. Det är inte viktigt med en examen (även om det är högt meriterande) utan fokus ligger på kunskapen och erfarenheten inom C++.

 

Din Profil

  • Mycket goda kunskaper av utveckling med C++
  • Goda erfarenheter av att bygga applikationsservrar
  • Kunskap inom SQL och Webservice är meriterande

 

Inobiz är ledande inom dataintegration och har verkat sedan 1996.  Integrationsplattformen och utvecklingsverktyg för transformering och datamappning finns installerad hos över 700 kunder. Produkterna används främst i komplexa och prestandakritiska miljöer för att integrera och ansluta system inom ett företag och/eller mellan företag men också för att integrera systemen med webben. Affärsidén är att göra det möjligt och hanterbart för företag att integrera elektroniska uppgifter. Vad som är unikt med företaget är deras nära samarbetspartners (över 30 företag) som alla är granskade och certifierade av Inobiz. Tack vare det samarbetet sker mycket av försäljningen samt 1st line support via partnerföretagen. Kontoret är centralt beläget i Stockholm.

 

Låter det intressant är du välkommen att söka tjänsten via länken nedan. Vi behandlar ansökningar och tillsättning löpande så vänta inte med din ansökan. Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare Emma Mattsson på telefon 072 - 977 99 33 eller på emma.mattsson@snillebemanning.se  


Snille - Vi älskar teknik

Snille är experter på kompetenstillförsel inom teknikområdet, både när det gäller tekniker och ingenjörer. Vi hjälper individer och ingenjörsföretag att utvecklas och växa!


Sökord: Utvecklare / programmerare / developer / programming / applikation / server / integration / C++ / SQL / MSSQL PrintSave


Job Information

  • Company: Inobiz
  • Location: STHM
  • Industry: IT
  • Reference Code: 119467