|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Nyutexaminerade Systemutveckla...

 
 
 
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans.
En bättre värld helt enkelt!
Ansök här

Översikt

Placering

Umeå

Bransch

Data/IT

Anställningsform

Heltid, Tillsvidareanställning

Hemsida

magna.se

Nyutexaminerade Systemutvecklare sökes till vår kund i Umeå

Magna

Arbetsbeskrivning
Du kommer att jobba från kontoret i Umeå och ingå i ett utvecklingsteam där arbetet sker genom projektarbeten i nära samarbete med kund. Du kommer att få arbeta med den senaste tekniken inom bl.a. telecom.

Kundföretaget
Magna söker nu nyexade systemutvecklare för kunds räkning. Vår kund är ett stort internationellt IT-konsultbolag i Umeå.

Din profil
Du har en akademisk examen inom IT och är i början av din karriär.

Som person är du analytisk, självgående och har förmågan att leverera mot uppsatta deadlines.

Du behöver vidare vara konsultmässig, ha social kompetens och en god samarbetsförmåga.

Erfarenhet från skarpa projekt i Java, C++, Phyton och/eller Pearl är meriterande.

Mycket meriterande om du har en färdig kandidat- eller civilingenjörsexamen inom Datavetevetenskap.

Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vårt företag
Vi är en samarbetspartner som hjälper företag att utveckla, utmana och förbättra organisationer inom bemanningslösningar och rekryteringsuppdrag. Vi hjälper våra kunder med allt ifrån juniora tjänster till chefs- och specialistroller. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Handel & Logistik, Industri.

Vi önskar en blandad arbetsstyrka och välkomnar mångfald och sökande oberoende av t ex funktionshinder, kön, etnicitet, ålder och sexuell läggning.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!