|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Teknisk support till IGT

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Växjö
Bransch
Data/IT
Referensnr
5822
Kontaktinformation
Nathalie Petersson
nathalie.petersson@maxkompetens.se

Teknisk support till IGT

 

IGT

Dina arbetsuppgifter
Till IGT i Växjö söker vi omgående efter dig som vill vara med och leverera casinospel i världsklass. Har du erfarenhet av produktsupport och trivs i en global miljö? Då kan vi ha ditt nästa drömjobb!

IGT kommer att erbjuda dig ett stimulerande arbete i supportmiljö där du som anställd kommer att kunna påverka struktur och arbetssätt. IGT är verksamma inom spelbranschen och söker dig som brinner för att finna tekniska lösningar på problem. IGT är ett företag med stora karriärsmöjligheter.

Främsta arbetsuppgifter som teknisk support:

-Föra dialog med kunder och intern personal.

-Arbeta aktivt med att finna lösningar på problem.

-Dokumentera och bevara supportärenden.

-Ha kontinuerlig kontakt med vår kravspecialist.

Din profil
Vi söker en engagerad och kreativ person som trivs att arbeta i team så väl som självständigt. Du är en entusiastisk problemlösare som drivs av viljan att utvecklas. Du kommer att ha daglig kontakt med kunder som behöver din hjälp kring tekniska frågor och du strävar alltid efter resultat av hög kvalité. Långsiktigt vill du stanna i Växjö och ser din framtid inom IT-branschen.

Krav:

-Mycket god datorvana

-Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift

-Arbetlivsserfarenhet inom produktsupport

Start: Enligt överenskommelse

Arbetstid: Dagtid, heltid

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Sista ansökningsdag
2017-04-27. Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag.

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.

Om kunden
IGT har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor så kontakta Nathalie Petersson, Konsultchef Maxkompetens på tel: 0470-78 80 54.

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb