|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Junior javautvecklare till Max...

 
 
 
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans.
En bättre värld helt enkelt!
Ansök här

Översikt

Placering

Stockholm

Bransch

Data/IT

Anställningsform

Heltid, Tillsvidareanställning

Hemsida

magna.se

Junior javautvecklare till Max Matthiessen

Max Matthiessen

Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och skapa framtidens digitala tjänster inom spar- och försäkringslösningar? Ta då chansen att bli Max Matthiessens nya juniora javautvecklare. Du blir en del av ett av deras fyra olika drivna team på totalt 25 personer med placering i moderna lokaler mitt i Stockholm. De arbetar agilt enligt Scrum och med ett roterande arbetsschema får du möjlighet att jobba brett med olika system och fokus.

Hos Max Matthiessen finns alla chanser att växa som utvecklare och de är stolta pristagare av kategorin Framtidens Arbetsgivare som delades ut på Insurance Awards 2016. Hos Max Matthiessen erbjuds du en dynamisk teknisk miljö där du får möjlighet att arbeta framåtblickande och nytänkande i ett företag med högt i tak.

Under de närmaste åren kommer Max Matthiessen att göra en större satsning på den digitala närvaron och i och med det kundupplevelsen i online-tjänsterna. Du arbetar bland annat med AngularJS, Bootstrap, REST, Jasmine, JBoss, Java 8, EE 7, MicroServices, Dropwizard, ActiveMQ, Groovy och Camel. Här utvecklas komplexa transaktionsintensiva system där du får möjlighet att bidra i hela utvecklingskedjan. I de agila teamen är idéerna många och beslutsvägarna är korta. Du får möjlighet att arbeta i teknikens framkant i en miljö där konstant förbättring är en självklar del av vardagen.

Kundföretaget
På marknaden finns idag många olika rådgivare. Max Matthiessen är inte en i mängden och arbetar helt fristående från försäkringsbolag och banker. Det betyder att de hela tiden kan erbjuda kunden de bästa produkterna och tjänsterna på marknaden - allt för att hjälpa till den lösning som passar. De prioriterar stabilitet, långsiktighet och kvalitet i verksamheten före snabb tillväxt. Den strategin har tagit Max Matthiessen till positionen som marknadsledande där 98 procent av kunderna är nöjda med den rådgivning de får.

Max Matthiessens målsättning är att även i framtiden vara en föregångare inom rådgivning, tjänste- och produktutveckling, upphandling och att tillhandahålla det effektivaste systemstödet för analys och administration. Därför behöver de fylla på med ny kompetens och nya synsätt inom företaget. Det gör vi genom att rekrytera de mest kompetenta medarbetarna inom varje område.

Din profil
Vi tror att du som söker har precis tagit examen eller har ett eller några års erfarenhet av javautveckling samt meriterande med kunskaper av front-end utveckling. Du har ett genuint intresse för systemutveckling och gillar att arbeta med hela kedjan av utvecklingsprocessen. Du är nyfiken och vetgirig, att följa och utvärdera utvecklingstrender faller sig naturligt för dig. Du trivs med att ta till dig kunskap om verktyg, ramverk och metodiker.

I rollen som junior javautvecklare kommer du ha ett brett kontaktnätverk och du har en god kommunikationsförmåga samt behärskar både svenska och engelska. För att passa som hos Max Matthiessen behöver du vara driven, framåt och nyfiken kombinerat med en strukturerad och analytisk ådra.

Vårt företag
Vi är en samarbetspartner som hjälper företag att utveckla, utmana och förbättra organisationer inom bemanningslösningar och rekryteringsuppdrag. Vi hjälper våra kunder med allt ifrån juniora tjänster till chefs- och specialistroller. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Handel & Logistik, Industri.

Vi önskar en blandad arbetsstyrka och välkomnar mångfald och sökande oberoende av t ex funktionshinder, kön, etnicitet, ålder och sexuell läggning.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!