|

Ta emot liknande jobb via mejl för

2nd line tekniker utöver det v...

Spara företag som favoritSparat företagSpara jobbMejla jobbAlla Total Resurs-jobb  Dela jobbRapportera denna annons
2nd line tekniker utöver det vanliga jobb i Stockholms Län, Stockholms Län Sverige

2nd line tekniker utöver det vanliga


Total Resurs söker flera tekniker inom 2nd line för spännande uppdrag i Stockholm.

Som 2nd line tekniker kommer du arbeta med att lösa incidenter och problem som eskalerats från i första hand 1st line. Arbetet kräver mycket felsökning kring de mer komplexa problemen som är en stor del av arbetet. Du kommer arbeta nära verksamheten och ärendena löses både via telefon, remote och Onsite.

Personliga egenskaper
Hos oss dina personliga egenskaper absolut viktigast. Vi söker dig med stort driv och engagemang och som vill bli bäst på det just DU brinner för. Troligen har du arbetat ett par år med support tidigare och kanske kört fast i din utveckling och vill hamna på ett företag som satsar på dig.

Du behöver kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder
Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi vill att det ska märkas. Som anställd hos oss får du möjlighet att ta del av en rad olika förmåner. Vi erbjuder bra lön med bonus utan tak men också friskvård och personalbil. Det är också viktigt att du drivs av utveckling och därför erbjuds du som anställd hos oss en tydlig och utmanande kompetensutvecklingsplan, som vi tillsammans sätter upp utifrån dina mål och visioner. Vi är det bolag som faktiskt satsar på vår personal.

Välkommen med din ansökan! Du är en viktig del i vårt vinnande lag!

Urval och intervjuer sker löpande.

Om Total Resurs
Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 90 medarbetare, varav 55 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition att vara den bästa helhetsleverantören av IT.

Översikt

Placering

Stockholms län

Bransch

Data/IT

Anställningsform

Heltid

Karriärnivå

En nytänkande utmanare som är bättre, närmare och som ger mer för att leverera högkvalitativa specialister och resurser inom IT. Oavsett om det är en kortsiktig uthyrning eller en långsiktig lösning med möjlighet till anställning ser vi till att hitta rätt kompetens.

Vår strategi bygger på att leverera konsulttjänster och rekryteringar snabbt och flexibelt med rätt kompetens på rätt plats i rätt tid till rätt pris. Vi har ett brett erbjudande till marknaden och erbjuder allt från IT-generalister till IT-specialister. Genom att vara specialistinriktade attraherar vi precis den kompetens och de personer våra kunder eftersöker och lyfter både kandidater och konsulter till nya nivåer. Vi ska vara våra kunders och medarbetares självklara val. Vi anser att erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta.

Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 110 medarbetare, varav 70 konsulter och finns representerade med lokalkontor på fem orter i Sverige. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering.

Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition att vara den bästa helhetsleverantören av IT.