|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Vill du jobba som junior drift...

Spara företag som favoritSparat företagSpara jobbMejla jobbAlla Aritco Lift AB-jobb  Dela jobbRapportera denna annons
Vill du jobba som junior drifttekniker i ett internationellt företag? jobb i Stockholm, Stockholms Län Sverige

Vill du jobba som junior drifttekniker i ett internationellt företag?

 • Placering:
  Stockholm
 • Anställningsform:
  Heltid
 • Anställningstyp:
  Tillsvidareanställning

Wise IT söker en junior drifttekniker till Aritco Lift AB i Kungsängen.

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med drift och support inom IT-miljöer? Trivs du med att arbeta i en händelserik miljö där du dagligen möter och ger support till andra medarbetare? Har du ett stort intresse för teknik/IT och ständigt vill lära dig mer? Svarade du ja på samtliga frågor hoppas vi att du är rätt person för oss!

Om Aritco Lift AB

Aritco Lift AB är Europas ledande tillverkare av plattformshissar och villahissar. Våra produkter håller hög kvalitet och vi exporterar dem ut över hela världen med Europa och Asien som främsta marknad. Tillväxten är mycket stark och efterfrågan på våra produkter är stor. Vi tillverkar ca 2 800 hissar om året och vi räknar med en fortsatt kraftig tillväxt de närmaste åren. Vi har ca 140 återförsäljare i mer än 40 länder och nya kontakter skapas oavbrutet på nya marknader både när och fjärran. På IT-avdelningen jobbar vi med den senaste tekniken och har tagit fram ett stort antal revolutionerande verktyg.

Din vardag

I rollen som tekniker ger du support tillsammans med våra IT-leverantörer. Det innebär allt från datorer, telefoner, skrivare, nätverk, och enklare systemfrågor -- till lite mer avancerade miljöer i datahallen.

Din vardag består bland annat av att felsöka klienter, administrera konton, hantera behörigheter och installera program. Du får användning av dina tidigare arbetserfarenheter inom exempelvis Windows 7/10, Active Directory, Exchange/Outlook och ärendehanteringssystem.

Vid sidan av detta ansvarar du för servermiljön som är byggd på VMware vCenter server med Windows server.

I ett snabbväxande bolag som Aritco finns det också stora möjligheter att vara med och påverka, såväl den egna som den tekniska utvecklingen. IT-avdelningen är en relativt liten avdelning, vilket kan medföra varierande arbetsuppgifter utanför rollen. Tjänsten är på heltid och vanliga kontorstider gäller

Vem är du?

Är du en lagspelare som gillar att jobba i ett högt tempo i en prestigelös miljö? Ser du helheten, både ur ett IT, affärs och kundperspektiv? Då har du goda förutsättningar för att trivas på Aritco och bli framgångsrik i rollen.

Vi tror att du har en teknisk bakgrund inom IT och gärna erfarenhet från tillverkningsindustrin.

Lång erfarenhet är inget krav utan det viktigaste är att man har rätt driv och vill utvecklas.

Vi ser att du är:

 • Självgående och vågar försöka själv
 • Intresserad och nyfiken på att lära nytt
 • Serviceinriktad och vill lösa kollegors och kunders problem
 • Kunnig och insiktsfull om gränslandet mellan verksamhetens behov och teknikens möjligheter så att du aktivt kan bidra med lösningsförslag och idéer
 • Tekniskt intresserad och gärna har erfarenhet av VMware vCenter server med Microsoft applikationer. Office 365.

Låter det intressant?

Skicka in din ansökan redan idag genom att besvara 5 snabba frågor. Urval sker löpande. Komplettera gärna din ansökan genom att maila ditt CV till kandidatansvariga Johanna Nybom, johanna.nybom@wiseit.se eller Alexander Gälldin alexander.galldin@wiseit.se

Du är självklart välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring tjänsten!

Vi ser fram emot din ansökan!

Wise IT AB Careers
Wise IT AB Logo
Wise IT hjälper dig att utvecklas och att ta nästa steg i din karriär - som anställd konsult, underkonsult eller rekryterad direkt till kund.

Hitta ditt nästa drömjobb hos oss!

Läs mer om oss på: www.wiseit.se
Wise IT AB Service