|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Offertingenjör till Nordic Wat...

 
 
 
Säljpoolen logo

Vi erbjuder en karriär i ett framgångsrikt bolag!

Offertingenjör
Göteborg

Nordic Waters kunder finns över hela världen och supportas förutom av exportsäljare och regionchefer av vår Inside Sales-grupp bestående av offertingenjörer. 

Supporten innebär i första hand framtagning av offerter, men även att vara behjälplig i en mängd andra tekniska frågor från kunden/återförsäljaren. Du kommer att introduceras i företagets processer och produktgrupper, vilket ger dig en den bästa grunden för att göra karriär inom Nordic Water!

Om jobbet
Tjänsten innebär att du, efter introduktion och upplärning, självständigt tar fram offerter och tekniska specifikationer samt bistår med övriga säljsupportfrågor. Du ingår i en grupp om 5-6 personer och har daglig kontakt med våra kunder, återförsäljare och exportsäljare. 

På kontoret i Göteborg arbetar 45 personer och vi sitter i trevliga lokaler i det expanderade området Sisjön.  

Din profil
För att trivas och lyckas väl i den här rollen bör du ha en grundläggande teknisk utbildning och/eller en allmänt god teknisk förståelse. Har du även hunnit få några års erfarenhet av liknande säljsupportarbete är det ett plus. Självklart krävs i denna roll också ett grundläggande intresse för människor och att göra affärer! 

Den internationella miljön gör att det, förutom goda kunskaper i det svenska språket, även krävs goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Övriga språkkunskaper ser vi som meriterande.

Vi erbjuder
För rätt person erbjuder vi anställning i ett framgångsrikt företag i en central, viktig och utmanande roll med stora utvecklingsmöjligheter i vårt internationella bolag.
 
För frågor kring tjänsten, kontakta: 
Försäljningschef Lars Apelqvist på tel. 070-733 20 02 
HR-chef Britta Bäckman på tel. 0703-38 83 60

Låter det intressant? Ansök snarast och senast den 31 mars via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande.
 
Välkommen med din ansökan!  
 
 
Nordic Water Products AB utvecklar, tillverkar och levererar maskiner och utrustning för vatten- och avloppsvattenrening. Vi har många års erfarenhet och är världsledande inom våra specialområden med DynaSand kontinuerliga sandfilter, Johnson lamellseparator, DynaDisc skivfilter, Meva fingaller samt Zickert slamskrapor. Vi erbjuder såväl enskilda maskinkomponenter som integrerade system och lösningar. Vi har huvudkontor i Göteborg samt kontor och serviceenheter i Farsta, Mariestad, Klippan och Fjärås (Kungsbacka). Våra produkter säljs över hela världen genom egna bolag samt ett nätverk av representanter och återförsäljare. Nordic Water omsätter ca 500 miljoner SEK och har 140 anställda.. Läs mer om oss på vår hemsida www.nordicwater.com.
 

Sökord: teknisk support, säljsupport, back office

Ansök här